ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γκολ, θέαμα αλλά και εκπλήξεις

*Ξεχώρισαν οι νίκες του Ατρόμητου Βαμβακούς, της Ακαδημίας Τυρνάβου και του Αετού Μακρυχωρίου *Λύθηκε η συνεργασία Δαμασιακού και Κώστα Καζάκη

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 22:01

Πολλά γκολ, όμορφο θέαμα αλλά και εκπλήξεις σημειώθηκαν στους χθεσινούς αγώνες του Κυπέλλου, της ΕΠΣΛάρισας.


Ξεχώρισαν οι νίκες του Ατρόμητου Βαμβακούς, της Ακαδημίας Τυρνάβου και του Αετού Μακρυχωρίου, που απέκλεισαν τη Λάρισα 2012, τον Δαμασιακό και τον Ηρακλή Λάρισας αντίστοιχα.
Γενικά διεξήχθησαν παιχνίδια που παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και ο κόσμος τα απόλαυσε, σε μια ηλιόλουστη ημέρα του φθινοπώρου.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος Όμιλος
Παναγροτικός– Δόξα Ραχούλας    3-1
Μαυροβούνι – Άγιοι Ανάργυροι    3-2
Βαμβακού– Λάρισα 2012     1-0
*Προκρίνονται άνευ αγώνα: Αχιλλέας Φ., Αμυγδαλέα, Βούναινα, Ελευθεραί, Αμπελιά.
2ος Όμιλος
Ακαδ. Τυρνάβου – Δαμασιακός     2-0
Μεσοχώρι– Α.Ο. Συκέας     (σήμερα, 16:00)
Δόξα Βαλανίδας – Π.Ο.Ε.     0-3
*Προκρίνονται άνευ αγώνα: Αργυροπούλι, Βλαχογιάννι, Οικονόμος, Αμπελόκηποι, Αμπελωνιακός.
3ος Όμιλος
Χειμάδι – Όλυμπος Γόννων     0-3
Αετός Μακρυχωρίου – Ηρακλής Λ.     1-0
Καλοχώρι– Αστραπή Ν. Πολιτείας     0-3
*Προκρίνονται άνευ αγώνα: Δήμητρα Γιάννουλης, Συκούριο, Νεάπολη, Ανάβρα, Αιγάνη.
4ος Όμιλος
Φιλοκτήτης Μελιβ. – Φαλανιακός     0-2
Ένωση Μελίας – Σμόλικας     0-5
Πύρρος – Δωτιέας Αγιάς     2-4
    στην παράταση (κ.α. 2-2)
*Προκρίνονται άνευ αγώνα: Τύρναβος 2005, Μελισσοχώρι, Κιλελέρ, Γλαύκη, Προμηθέας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 0
Μεγάλη έκπληξη στον Τύρναβο, όπου η Ακαδημία μετά από έξοχη εμφάνιση επικράτησε του Δαμασιακού με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στο 78’ ο Χαρισούλης με όμορφη ενέργεια του Ι.Παπαχατζή έκανε το 1-0 και στο 90’ +3 ο Ντιντόκας «σφράγισε» την πρόκριση για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά.
Από την άλλη πλευρά ο Δαμασιακός προσπάθησε αλλά δεν βρήκε λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε πάρα πολύ τον αγώνα.
Και η ήττα αυτή που οδήγησε στον αποκλεισμό είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία με τον τεχνικό Κώστα Καζάκη, ο οποίος ευχαριστεί τη διοίκηση και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία και εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Σκρουμπής, Παπαχατζής Ι., Λόζος (58’ Κουβεντάρης), Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Μπάκος Κ., Στάμου (70’ Ντιντόκας), Χαρισούλης (86’ Τζουμέρκας), Καρράς, Μπελτσιος (83’ Παπαδόπουλος).

kazakis

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Μπακαΐμης (80’ Βίδρας), Ντόκος, Μόκας, Οικονόμου, Δούκας, Ιωαννίδης, Σουγλής (70’ Λέτσιος Κ.), Τιούτιος (46’ Καρατζιόλης), Μουσιάρης (65’ Ραπτοτάσιος), Λούτσος.
*Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, για την παραχώρηση του σταδίου στη χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Δαμασιακό, που ήταν αγώνας-γιορτή για την ευρύτερη περιοχή.
ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΙΑΣ 0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 5
Πολύ άνετα πέρασε στην επόμενη φάση ο Σμόλικας, κερδίζοντας στη Μελία την Ένωση με 5-0.
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Κώστας Κολοβός με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και δέκα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κακαβίτσης αξιοποίησε την ωραία προσπάθεια του Ζιώγα και έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γάλλος στο 52’ μετά από θαυμάσια ατομική ενέργεια πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων, ο Τεκέδης στο 70’ μετέτρεψε σε γκολ μια ομαδική ενέργεια και στο 74’ ο Κακαβίτσης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Τανάγιας Χ. (15’ λ.τ Μπαλαμώτης), Ταστεμερίδης (50’ Τεκέδης), Κατσαρός (60’ Ζιάγκας), Γάλλος, Κακαβίτσης (75’ Σαμαράς), Ζιώγας.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 3
ΡΑΧΟΥΛΑ 1
Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ο Παναγροτικός Νίκαιας κέρδισε τη Δόξα Ραχούλας, με σκορ 3-1.
Ο Λέαντρος Γκατζούλης στο 35’με πλασέ έκανε το 1-0 και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Η Δόξα μείωσε προς στιγμήν σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοχαρούλη και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ξιώνης στο 80’ της αναμέτρησης.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Γκατζούλη και Ολομάνι.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Βασίλης Ταχτιντής): Τσατσαράς, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Μπικιώτης, Αετόπουλος (60’Πανδρεμένος), Γκατζούλης (55’Φουρίκης), Ολομάνι (80’Παπακώστας), Ντουρουντάκης (46’Χριστοδούλου), Ξιώνης, Σώκος.
ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Χρήστος Αρχοντής): Μηταλούλης, Κότσιρας, Τζάνακας, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Τσακαβίτης, Γκαραβέλης, Χασιώτης, Παπαχρήστος (46′ Καψάλης), Σκάκος Β., Σκάκος Κ. (46′ Νορελντίν).

ΠΥΡΡΟΣ 2
ΔΩΤΙΕΑΣ 4
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γαλήνης, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Πύρρος προσπάθησε φιλότιμα αλλά γνώρισε τελικά την ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς στα παράταση, 4-2(2-2 κ.α.)
Οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν σε αθλητικά πλαίσια και ήταν όμορφες οι στιγμές στο τέλος που οι παίκτες αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στον Θωμά Τσιρογιάννη του Δωτιέα που ήταν ο MVP του αγώνα και θύμισε τον παλιό καλό ποδοσφαιριστή, αλλά και στον Κώστα Καψαλό του Πύρρου που έδωσε πολλές μονομαχίες στην άμυνα και απέδειξε πως όταν έχεις ψυχή, θέληση και αγάπη για τον «βασιλιά» των Σπορ, τα χρόνια και η κούραση δεν αλλοιώνουν μια ποδοσφαιρική αξία.
Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη θα μπορούσε να «καθαρίσει» την πρόκριση από την κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά οι παίκτες του φάνηκαν πολύ φλύαροι, σε αντίθεση με την παράταση όπου βρήκαν λύσεις και κέρδισαν τελικά τον αγώνα.
Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Κώστα Βασίλη αν και αγωνίζονται δύο κατηγορίες πιο κάτω, κοίταξαν στα μάτια τον περυσινό φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και παρά τις σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων τους και αν συνεχίσουν έτσι, μπορεί στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν μια ακόμη άνοδο.
Στο πρώτο ημίχρονο φοβόταν ο… «Γιάννης το Θεριό και το Θεριό τον Γιάννη», όπου ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές.
Απλά στο 37’ ο Δωτιέας προηγήθηκε 0-1, όταν μετά από σέντρα του Υφαντή από αριστερά ο Μαρούδης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα προ του Ντακούλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό.
Στο 56’ο Μούρι που είχε περάσει ως αλλαγή, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Έξι λεπτά αργότερα στο 62’ο Φλέγκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Υφαντή έκανε το 1-2 για την ομάδα της Αγιάς. Όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 71’ο Βάσσος με δυνατό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και στο κάθετο δοκάρι έκανε το 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στη συνέχεια οι Αγιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν περισσότερο και αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση με τους Τσιρογιάννη (έδωσε πνοή με την είσοδό του) και Υφαντή αλλά όλες οι προσπάθειες σταμάτησαν πάνω στον Νίκου και έτσι οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση. Εκεί ο Θωμάς Τσιρογιάννης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 103’ και Γιώργος Τσατσαλίδης στο 118’ μετά από παράλληλη πάσα του Τσιρογιάννη, με δύο γκολ διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.
Στο 107’ ο Μούρι για τους γηπεδούχους επιχείρησε σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ο διαιτητής Χρήστος Νίτσας προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος, από τις δυο ομάδες ζητήθηκαν πέναλτι, όμως ήταν κοντά στις φάσεις και είχε ξεκάθαρη άποψη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι συνεργάτες του κ.κ. Καραγιάννης, Παραφέστας.
Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ο ΠΥΡΡΟΣ (Κώστας Βασίλης): Νίκου, Βαρσάμης (88’λ.τ Κάτσης), Χαϊδούσης, Καψαλός, Μαρούδης, Κάτσας, Πότσης, Μήτρος (78’Βελλής), Τσίλης (50’Μούρι), Βάσσος, Λεσάι (55’Νικούλης).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιώργος Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι, Γούτος Ν. (60’ Τσιρογιάννης), Ντελλής, Ντακούλας (91’Τσαγγαλάς), Φλέγκας, Ριζούλης (108’Μούσιας), Τσατσαλίδης, Χαλάτσης, Υφαντής, Μπέτσιος (100’Παπαδόπουλος).
*Στο γήπεδο της Γαλήνης βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης και από την ΕΔ της Ένωσης ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Λιόλιος.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 1
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. 0
Αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, όπου ο Αετός που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ κέρδισε τον φιλόδοξο Ηρακλή Λάρισας(Α’ κατηγορία), με σκορ 1-0.
Το ματς κρίθηκε στο 35’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Παναγιώτη Φουσίκα, το οποίο κέρδισε ο Τσιαντούλης από τον Ντιντή.
Ο Αετός είχε ουσία, εγγύηση κάτω από τα δοκάρια με τον έμπειρο γκολκίπερ Χρήστο Γκικούδη, ενώ ο Ηρακλής έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα στη χθεσινή αναμέτρηση.
Η χαρά της νίκης-πρόκρισης μετριάσθηκε πάντως για τους γηπεδούχους, καθώς Φουσίκας και Μπουζώνας αποχώρησαν με ενοχλήσεις σε προσαγωγό και γόνατο αντίστοιχα, η κατάσταση των οποίων θα εκτιμηθεί σήμερα με ιατρική γνωμάτευση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Άγης Μπουμαρσόπουλος που είχε συνεργάτες τους κ.κ.Καρακώστα, Ακρίβο.
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Καπετάνις, Δάσσιος, Αλμυρούλης, Τσιαπλές, Τζίκα Ι., Μπουζώνας (78’ λ.τ. Μητσογιάννης), Φουσίκας (62’ λ.τ. Τίκος), Καλούσης, Πάσσιος (90’ Τζίκα Ν.).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Ντιντής, Βασιλειάδης (46’ Πατσής), Φορτομάρης, Παπαμάνος, Μόσχος, Γιαννακόπουλος, Κοντοθανάσης (60’ Παπαγιαννούλης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Φώτος, Μπάμης.

Χρήστος Αρχοντούλης
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass