ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Συναίνεση για την ΕΟΕ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 20:08

Το ενωτικό κλίμα που ζήτησε ο Ισίδωρος Κούβελος να υπάρξει στους κόλπους της ΕΟΕ με την επιστολή του στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, όπου του ανέφερε πως δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία, προσυπέγραψε χθες ο Σπύρος Καπράλος, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει την πραγματική και ειλικρινή βούλησή του για συνεργασία των δύο παρατάξεων, ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αλληλοκατανόηση να σταματήσουν οι δικαστικές και άλλες αντιδικίες, προς όφελος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ο κ. Καπράλος δηλώνει ότι αποδέχεται με ικανοποίηση την επιστολή του κ. Κούβελου και, στο πλαίσιο της συναίνεσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, προτείνει να στελεχωθούν με στελέχη της αντίπαλης παράταξης τρεις από τις σημαντικότερες και πιο νευραλγικές θέσεις της ΕΟΕ, αυτή του Α’ αντιπροέδρου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας καθώς και του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας. Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει, ζητά από το επίτιμο μέλος της ΔΟΕ, Λάμπη Νικολάου, να προκηρύξει άμεσα εκλογές μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να δοθεί λύση στα διοικητικά της ΕΟΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass