ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Το μυαλό στον Παναθηναϊκό...

• Τέλη Νοεμβρίου έτοιμος ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 22:02

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιστρέφει την ερχόμενη Δευτέρα σε αγωνιστικές υποχρεώσεις, με το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και το μυαλό όλων είναι να μπορέσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο η ψυχολογία της ομάδας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα) αλλά αρχίζει να υπάρχει βαθμολογικό άγχος που θα επιδεινωθεί αν η ομάδα χάσει εκ νέου σε εκτός έδρας παιχνίδι (μέχρι τώρα μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες).
Ο αντίπαλος είναι γνώριμος καθώς έχει παίξει μαζί του στο ίδιο γήπεδο και για το κύπελλο Ελλάδας (έχασε με 2-0) και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ότι δεν θα βρεθεί σε άγνωστο περιβάλλον.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης σήμερα έδωσε εντολή να περάσουν οι παίκτες του από εργομετρικές εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα ενώ αύριο θα κάνει δύο προπονήσεις.
Στον αγώνα της Δευτέρας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γιοβάνοβιτς, Γκόλια και Λαγό. Ο πρώτος μάλιστα θα απουσιάσει μέχρι τέλη Νοεμβρίου καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.
Σήμερα οι Γκόλιας και Λαγός θα κάνουνε προπόνηση όπως και οι Φατιόν και Ζίζιτς που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Επίσης προπονητικό πρόγραμμα θα έχουν και οι τερματοφύλακες.
Σχετικά με την τακτική που θα παίξει η ομάδα, αυτή θα είναι το 4-1-4-1 ενώ σε πρόσωπα δεν αναμένονται θετικές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ από τους παίκτες που πήραν ευκαιρία στον αγώνα με τον Άρη, ο Φυντάνης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τον Μασούρα ενώ περίμενε περισσότερα από τους Κοντόρ και Μπάμπιτς. Κάποια σημάδια βελτίωσης έδειξαν ο Κούσας και ο Μπάλλας.
Τέλος χθες το βράδυ αναμενόταν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μπόζοβιτς που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Μαυροβουνίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass