ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στην Πάτρα

• Θ. Σκουρτόπουλος «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και τα βλέπουμε ένα-ένα ξεχωριστά»

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2017 20:24

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και την επιβλητική νίκη επί του Πανιωνίου με 98-68, τα βλέμματα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» είναι στραμμένα στην Πάτρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής.

Μία δύσκολη αναμέτρηση που μοιάζει με κρας τεστ για τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο, δεδομένου ότι ο Προμηθέας «απέδρασε» από τη Θεσσαλονίκη με το 79-73 επί του ΠΑΟΚ και θέλει να συνδυάσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μέσα στην έδρα του με θετικό αποτέλεσμα.
Στο λαρισινό στρατόπεδο τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Μαραγκός, Φόρμπς, Παπαντωνίου και Πέρι που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς μετέχουν, έστω και με μικρότερη ένταση, στις προπονήσεις, ενώ η ψυχολογία των παικτών, μετά το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, είναι πάρα πολύ καλή.
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» επισήμανε ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλους και πρόσθεσε:
«Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί λειτουργήσαμε ομαδικά, είχαμε πολλές ασίστ και καθαρές επιλογές στο παιχνίδι μας. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε λίγο στην άμυνα. Κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και προετοιμαζόμαστε για το καθένα ξεχωριστά».
Από κει και πέρα υπάρχει ικανοποίηση στα στελέχη της ΚΑΕ από την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς όπως τονίζεται υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ θετική κρίνεται και η πρωτοβουλία της διοίκησης για τη δημιουργία παιδικής κερκίδας, αφού στο παιχνίδι της Πρεμιέρας με τον Πανιώνιο εκτός από τους μαθητές των σχολείων όπου μοιράστηκαν εισιτήρια, φιλοξενήθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες του Σπάρτακου και του Αστέρα. Πρόκειται για μία κίνηση που άνθρωποι της ΚΑΕ θέλουν να καθιερώσουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής. Ο αγώνας του Γυμναστικού στην Πάτρα θα διεξαχθεί στις 16.30 το Σάββατο. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
• ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10
Δ.Κ.Γ. Τρικάλων, 16:30, Τρίκαλα– Λαύριο (ΕΡΤ1 Basket League Show)
Κ.Γ. «Μελίνα Μερκούρη», 16:30, Ρέθυμνο– Κόροιβος (ΕΡΤ1 Basket League Show)
Κ.Δ.Γ. Ν. Σμύρνης, 16:30, Πανιώνιος– Κολοσσός (κ. θ.) (ΕΡΤ1 Basket League Show)
ΔΑΚ Τόφαλος, 16:30, Προμηθέας– Γυμναστικός Λάρισας Φάρος ( ΕΡΤ1 Basket League Show)
Αλεξάνδρειο, 17:00, Άρης – ΑΕΚ (ΕΡΤ1 live)
• ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10
Κ.Γ. «Τάσος Καμπούρης», 17:00, Κύμη – Ολυμπιακός (ΕΡΤ1 live)
ΟΑΚΑ, 18:00, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (COSMOTESPORT4HD live)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass