ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Κοντράστ συναισθημάτων

• Χρ. Χασανίδης «Με προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας» • Γρ. Γιασάρης «Η εμφάνισή μας είχε θετικά στοιχεία, αλλά πάντα μία ήττα σε στενοχωρεί»

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2017 22:46
Γρ. Γιασάρης Γρ. Γιασάρης

Η πολύ καλή εικόνα του Ερμή Αγιάς, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στο Ιβανώφειο, ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της πρεμιέρας της φετινής Α2.

Στον αντίποδα η βαριά ήττα της ΑΕΛ στο κλειστό του Αλκαζάρ προβλημάτισε τους ανθρώπους του συλλόγου κυρίως ως προς τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασαν οι «βυσσινί».
Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσιαμπαλή, που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους (έφτασε το Tendex στο 0.900, με 6/8 τρίποντα, 4/4 βολές, 3/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ) και με άξιο συμπαραστάτη τον Νέστορα Κόμματο (19 πόντους, 2/7 τρίποντα, 6/6 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) κράτησε το σκορ υπέρ της επί 32 λεπτά, ωστόσο στο τελευταίο διάστημα η εμπειρία του Γηραιού ήταν αυτή που ανέτρεψε τις ισορροπίες. Η ουσία είναι ότι ο Ερμής Αγιάς έδωσε υποσχέσεις για μία αξιοπρεπή πορεία στη φετινή διοργάνωση κάτι που απομένει να φανεί στη συνέχεια.
«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Κάναμε μία εμφάνιση που είχε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά πάντα μία ήττα δεν μπορεί από το να μας αφήνει στενοχωρημένους και γεμάτους πείσμα για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο με περισσότερη συγκέντρωση και διάθεση και να φανούμε έτοιμοι και για τον επόμενο αγώνα με το Μαρούσι, αλλά γενικότερα και για το πρωτάθλημα» υπογράμμισε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης, σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του στην πρεμιέρα της Α2, ενώ αναφερόμενος στο τι ήταν αυτό που τελικά μέτρησε για να αλλάξει το σκηνικό του αγώνα τα τελευταία λεπτά είπε:
«Μέτρησε η εμπειρία του αντιπάλου, η κούραση της ομάδας μας και λάθη που έγιναν από την έλλειψη συγκέντρωσης».
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Η ΑΕΛ είχε να αντιμετωπίσει ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής Α2, όπως το Περιστέρι, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν αυτή που προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό τον τεχνικό Χρήστο Χασανίδη.
«Κάθε αρχή και δύσκολη. Απλά το δικό μας έργο ήταν εξ αρχής δύσκολο, λόγω του γεγονότος ότι παίζαμε με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας. Αν και ξεκινήσαμε καλά, κάποιες αδυναμίες τις εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας στο 1ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά 10 πόντων. Ήδη είχε γίνει δύσκολο το έργο μας. Τόσο η ατομική όσο και η ομαδική άμυνα δεν ήταν στο επίπεδο που δουλέψαμε τόσο καιρό και που θέλαμε να δείξουμε και σε συνάρτηση με το ψυχολογικό βάρος από τη διαφορά στο σκορ οδήγησε το παιχνίδι εκεί που έφτασε» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Χρήστος Χασανίδης και πρόσθεσε: «Με προβληματίζει η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ωστόσο θα πρέπει να πω και το εξής. Έτσι καθαρή που ήταν η ήττα μας, μας δίνει τη δυνατότητα να εξαγάγουμε σωστά συμπεράσματα. Δεν κρύβονται οι αδυναμίες που δείξαμε, πάνω στις οποίες θα δουλέψουμε προκειμένου να τις καλύψουμε. Υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, ωστόσο μας περιμένει πολλή δουλειά ακόμα».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass