Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πούλησε το 47% της Μίλαν σε Ταϊλανδό χρηματιστή

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 19:50 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Ιουν 2015 20:03
           

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πούλησε το 47% της Μίλαν στο Ταϊλανδό επιχειρηματία και χρηματιστή Μπι Ταετσαουμπόλ, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ιταλικός Τύπος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα στον διαδικτυακό της τόπο, η συμφωνία «έκλεισε» σήμερα το απόγευμα, στην βίλα του Άρκορε, έξω από το Μιλάνο.

Η είδηση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η εφημερίδα της Ρώμης γράφει ότι ο πρώην Καβαλιέρε ζήτησε να διατηρήσει τον έλεγχο της ομάδας για άλλους δεκαοκτώ μήνες. Στην συνέχεια, ο ασιάτης χρηματιστής ενδέχεται να αυξήσει το συνολικό ποσοστό των μετοχών του.

Τις τελευταίες ώρες, όπως διέρρευσε, ο Μπι Ταεσταουμπόλ έκανε δεκτό τον όρο του Μπερλουσκόνι να αυξηθεί το ποσοστό μετρητών που θα καταβάλλει στον «μίστερ τιβί» και να περιοριστεί, παράλληλα, το ποσό που συνδέεται με την αξία της εμπορικής εκμετάλλευσης της ονομασίας Μίλαν στο διάστημα των επόμενων ετών.

Η προσφορά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστή τράπεζα που εδρεύει στον Περσικό Κόλπο, σύμφωνα με την Λα Ρεπούμπλικα αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass