ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΕΡΑΣ. ΑΕΛ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ

Το ορφανό τηλέφωνο βρήκε τον ...πατέρα του

• «Ντόπες» Φυντάνη στους παίκτες του

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:18

Την περασμένη Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας παρουσίασε υβριστικά μηνύματα που ήρθαν στο κινητό του και κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο της ερασ. ΑΕΛ Γιώργο Νάκα και τον πρώην Αντώνη Τσαγκάλη.

Οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής ΑΕΛ σε μια προσπάθεια να αποδείξουν την αθωότητά τους έκαναν έρευνα και εντόπισαν την εταιρία που ανήκει το τηλέφωνο, την πόλη που αγοράστηκε αλλά και τον ιδιοκτήτη του. Απλά περιμένουν τη νομική οδό για να προβούν στη δημοσιοποίηση του ονόματος του κατόχου του τηλεφώνου από το οποίο ήρθαν τα μηνύματα. Οι πληροφορίες είναι ασφαλείς και πλέον απομένει να δούμε αν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στις 6 μ.μ.(ξενοδοχείο «Διόνυσος», η ερασ. ΑΕΛ παρουσιάσει αυτό το στοιχείο για το οποίο έγινε θόρυβος στην πόλη της Λάρισας.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζονται οι προπονήσεις και χθες ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης έκανε δύο προπονήσεις ενώ από σήμερα μέχρι το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονή προπόνηση. Την Κυριακή θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη που θα είναι μια πρόβα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 16 Οκτωβρίου. Ο Φυντάνης πριν την προπόνηση έχει καθιερώσει να μιλάει στους παίκτες και χθες τους έκανε πάλι αναφορά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (1-1), την πολύ καλή εμφάνιση και τους ζήτησε να παίζουν έστω και το 70%. Με αυτόν τον τρόπο τούς είπε ότι θα πάρουν πολλούς βαθμούς. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι τραυματίες Γιοβάνοβιτς(είναι στη Σερβία), Γκόλιας, μόνος έτρεξε ο Λαγός και ατομικό έκανε ο Φατιόν.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass