Τιμήθηκαν οι Λαρισαίοι του Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2017 22:10

Ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος τίμησε, πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα, τους Λαρισαίους του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη (εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ), Βαγγέλη Κουτσουκέρα (βοηθός προπονητή), Ανδρέα Γκατζούλη (γυμναστής) και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, ως «άξιους πρεσβευτές του λαρισινού αθλητισμού» και ο κόσμος έδειξε την αγάπη του με το θερμό χειροκρότημα.

Ιδιαίτερα δε στον Βασίλη Σπανούλη, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, τον οποίο επευφήμησε και κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι στο 33’.
Τις απονομές έκαναν αντίστοιχα ο γεν. διευθυντής της ΚΑΕ, Παρασκευάς Μουρατίδης, ο βοηθός προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο γυμναστής, Χρήστος Χαλίτσιος και ο εκ των παικτών της ομάδας, Γιάννης Βαβάτσικος. Λόγω απουσίας του Νίκου Λεπενιώτη την πλακέτα παρέλαβε ο υπεύθυνος Τύπου των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Μπαφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass