ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ:

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός

• Η άψογη φιλοξενία στο Στάδιο Αλκαζάρ από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2017 22:10

Είναι ωραίο στο ποδόσφαιρο μετά από ένα παιχνίδι ο αντίπαλος να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια και να κάνει λόγο για ποδοσφαιρικό πολιτισμό.


Ο Απόλλων Λάρισας λοιπόν μπορεί να αναδείχθηκε προχθές ισόπαλος 1-1 στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, όμως το βέβαιο είναι πως κέρδισε πάρα πολλά, με την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε ως καλός οικοδεσπότης και η αναγνώριση είναι αυτό που μετράει περισσότερο.
Οι Θεσσαλονικείς εντυπωσιάσθηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στη Συμπρωτεύουσα, με την κίνηση των «κυανόλευκων» να τους προσφέρουν γεύμα.
 Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τα ευχαριστήριά μας προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στα πλαίσια του μεταξύ μας φιλικού αγώνα, την 1η Οκτωβρίου 2017 στο Στάδιο Αλκαζάρ. Γνωρίζοντας πόση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρο της χώρας μας αυτόν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό, ευχόμαστε να εξακολουθήσει με αυτή τη φιλοσοφία, ώστε η ομάδα της Λάρισας να κοσμεί την κατηγορία στην οποία θα αγωνισθούμε.
Εκ της Διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου».

 

ΠΑΝ. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ: ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ
Μεγάλη ικανοποίηση και στον Απόλλωνα για το Far play των Ποντίων και σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς, τόνισε τα εξής: «Μας τιμά ιδιαίτερα η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Σε ένα παιχνίδι υπάρχουν τρία αποτελέσματα, όμως όταν…κερδίζεις τον αντίπαλο με μια άψογη συμπεριφορά, τότε καθιερώνεσαι περισσότερο στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Εμείς αυτή τη φιλοσοφία που έχουμε, την τηρούμε απαρέγκλιτα και το ίδιο κάναμε στους εντός έδρας αγώνες με τα Τρίκαλα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Η ομάδα μας είναι σχεδόν έτοιμη αγωνιστικά και περιμένουμε με ανυπομονησία την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League».

 

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ
Σε εργομετρικές εξετάσεις θα υποβληθούν αύριο οι παίκτες του Απόλλωνα, προκειμένου ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης να έχει μια καλύτερη εικόνα, στην κατάσταση την οποία βρίσκονται.
Χθες υπό βροχή έγινε η προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας και όσοι αγωνίσθηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου έκαναν ατομικό πρόγραμμα και εν συνεχεία παγοθεραπεία.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ενώ κανονικά πήρε μέρος χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο ο Χρήστος Αγρόδημος. Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

 

ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ AEL FC ARENA;
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας εξετάζει την περίπτωση να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 26 Οκτωβρίου στο AEL FC ARENA, αντί για το στάδιο Αλκαζάρ που ορίσθηκε από την ΕΠΟ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass