ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΝΤΖΑΣ:

Πρέπει να έχεις ένα πλάνο

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 17:27

«Πρέπει να έχεις ένα πλάνο, να δουλεύεις με έναν προπονητή αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς και πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.» δήλωσε μεταξύ των άλλων μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο αμυντικός της ΑΕΛ Βασίλης Ρέντζας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Μας αφήνει μια πικρία. Από την αρχή θέλαμε τη νίκη γιατί είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, μπήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε και θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο εαυτό στο δεύτερο μέρος και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το ματς. Ξέραμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στα άκρα γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι, το καταφέραμε ως έναν βαθμό και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Δεν υπήρχε σχέδιο, στόχος μας ήταν να παίξουμε πιο αμυντικά και να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και πιστεύω δικαιωθήκαμε. Οι αντεπιθέσεις θέλουν μεγαλύτερη ταχύτητα, στα εκτός έδρας ματς δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ και δείξαμε πως είμαστε όχι καλοί αμυντικά και στεναχωρήσαμε και τον κόσμο μας. Πρέπει να έχεις ένα πλάνο, να δουλεύεις με έναν προπονητή αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς και πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή, αλλά δεν δείξαμε και καλό πρόσωπο. Είμαστε σε καλό δρόμο, θα δουλέψουμε στη διακοπή και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για εμάς. Η ομάδα δεν πρέπει να παλεύει σε αυτές τις θέσεις, έχει μια ιστορία και ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δεν είναι ωραία να είμαστε χαμηλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass