Η ΑΕΛ ΣΤΟ 89' ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΡΙΖΜΑΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (1-1)

Βαθμό παραμονής στον… Ηλία Φυντάνη

*Η λαρισινή ομάδα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2017 22:38

Βαθμό παραμονής στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ πήρε ο Ηλίας Φυντάνης μετά τη χθεσινή ισοπαλία που έφερε η λαρισινή ομάδα κόντρα στο ΠΑΟΚ (1-1) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με γκολ του Μάτος στο 44' για να ισοφαρίσει η ΑΕΛ με τον Κριζμάν στο 89', ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 87' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλούρη.

Ο βαθμός αυτός ανέβασε την ΑΕΛ στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε ένα παιχνίδι που άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς (και ύβρεις κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια που καθόταν στον πάγκο) εξελίχθηκε σε ένα θερμό χειροκρότημα για τους παίκτες με τον Ηλία Φυντάνη να είναι το πρόσωπο της ημέρας με τις κινήσεις που έκανε από τον πάγκο. Στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του είπε ότι θα παραμείνει προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα χρειαζόταν όχι απλά τον βαθμό αλλά κυρίως μια καλή εμφάνιση και χθες το πέτυχε αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλή και μετά το 75' όταν μπήκε στον αγώνα ο Περόνε έγινε πάρα πολύ καλή, ενώ και ο Μασούρας που ήρθε από τον… «πάγο» των πρώτων αγωνιστικών βοήθησε στα τελευταία λεπτά σε μια αλλαγή έκπληξη.

Μια ΑΕΛ που είχε την ατυχία να χάσει σχεδόν μετά από είκοσι λεπτά στον αγώνα τον Γιοβάνοβιτς λόγω τραυματισμού, πήρε βαθμό... ηρεμίας και κυρίως ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού οι άσχημες εμφανίσεις είχαν «τραυματίσει» την αγωνιστική εικόνα, κυρίως αυτή που υπήρχε στα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Ηλίας Φυντάνης ξεκίνησε με την τακτική που είχαμε δει στο Καρπενήσι στην πρώτη προετοιμασία το 4-2-3-1 και ουσιαστικά μια ομάδα που είχε άρωμα των πετυχημένων φιλικών αγώνων με εξαίρεση τον Γιοβάνοβιτς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα οι: Γουάλας (αριστερά), Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς (σέντερ μπακ), Ρέντζας (δεξιά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Φατιόν με τον Αγκάνοβιτς και πιο μπροστά οι: Κριζμάν (δεξιά), Λεοζίνιο, Ντέλετιτς (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.

Και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε την ίδια τακτική έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ρέι, στην άμυνα τους: Μάτος (δεξιά), Σαμπράνο, Βαρέλα (σέντερ μπακ), Λέοβατς (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους: Τσιμίροτ και Μαουρίτσιο και πιο μπροστά τους: Βιερίνια (δεξιά), Ελ Καντουρί, Πέλκας (αριστερά) και στην επίθεση τον Πρίγιοβιτς.

Το παιχνίδι μέχρι το 35' δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο με μια ΑΕΛ να παίζει παθιασμένα και να έχει κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Μπόζοβιτς να μην έχει απειληθεί καθόλου. Αν κάτι υπήρχε ήταν ο τραυματισμός του Γιοβάνοβιτς και η γρήγορη συμμετοχή του Φάρκας στην αναμέτρηση.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ γίνεται απειλητικός και χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Βιερίνια, μια δεύτερη με τον ίδιο παίκτη αλλά είναι αυτός που στο 44' δίνει μια καταπληκτική μπαλιά στον Μάτος και κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 75' καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε κλασική ευκαιρία αλλά όταν εισήλθε ο Περόνε άλλαξαν όλα… Τότε η ΑΕΛ έπαιξε με δύο επιθετικούς και όταν ήρθε και η αποβολή του Κουλούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87' (χτύπησε τον Ζίζιτς) τότε η λαρισινή ομάδα άρχισε να πιέζει….

Ο Φυντάνης πέρασε και τον Κριζμάν μπροστά παίζοντας με τρεις επιθετικούς και ήρθε το 1-1.

Αν υπήρχε λίγος χρόνος ίσως είχαμε και την ολική ανατροπή στον αγώνα αφού η λαρισινή ομάδα είχε πάρει τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που έμοιαζε να τα έχει χαμένα.

Το τελικό 1-1 με βάση την αγωνιστική εικόνα στο τέλος αφήνει με πολλά παράπονα την ΑΕΛ, ενώ ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε σε μαρκάρισμα του Ρέντζα πάνω στον Μάτο στο 68'.

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ

5': Μακρινό σουτ του Φατιόν η μπάλα καταλήγει άουτ.

8': Από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει ο Ελ Καντουρί και αποκρούει ο Μπόζοβιτς.

16':Συρτό φάουλ του Αγκάνοβιτς στην αγκαλιά του Ρέι.

39': Σέντρα από αριστερά του Λέοβατς, ο Βιερίνια από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40': Από δεξιά κάνει σέντρα ο Μαουρίτσιο και ο Βιερίνια πιάνει σουτ μόνος αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι αλλά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπόζοβιτς.

41':Σουτ του Πέλκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς.

43': Καταπληκτική μπαλιά του Βιερίνια στον Μάτος που μέσα από τη μεγάλη περιοχή με σουτ κάνει το 0-1.

45': Μακρινό σουτ του Φατιόν στέλνει την μπάλα άουτ.

56': Φάουλ από αριστερά του Αγκάνοβιτς από κοντά ο Λεοζίνιο στέλνει την μπάλα άουτ.

62': Εκτέλεση φάουλ από τον Ελ Καντουρί αλλά ο Μαουρίτσιο δεν μπορεί να πιάσει καλή κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μπόζοβιτς.

77': Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Αγκάνοβιτς αλλά ο Περόνε πιάνει κεφαλιά άουτ.

89': Μπαλιά του Φάρκας στον Κριζμάν και αυτός από κοντά κάνει το 1-1.

90'+3': Κούρσα του Περόνε που μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που κάνει μπλοκάρει ο Ρέις.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΛ πήγαν πολύ καλά αλλά ο Περόνε με την είσοδό του άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο Μπόζοβιτς πολύ καλός, το δίδυμο Γιοβάνοβιτς , Ζίζιτς και μετά Φάρκας, Ζίζιτς πήγε πολύ καλά με εξαίρεση δύο φάσεις. Ο Γουάλας στο πρώτο μέρος ήταν καταπληκτικός ενώ ο Ρέντζας από τους κορυφαίους.

Ο Αγκάνοβιτς έδωσε την ποιότητα που δεν είχε η ομάδα (δεν έπαιξε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια λόγω της αποβολής του) ενώ ο Φατιόν πήγε καλά.

Ο Ναζλίδης μαχητής ενώ ο Κριζμάν σε αγωνιστική άνοδο. Πάλεψε ο Ντέλετιτς και ο Λεοζίνιο βοήθησε σημαντικά.

Με αυτοπεποίθηση και με διάθεση προσφοράς μπήκε στον αγώνα ο Μασούρας.

Από τον ΠΑΟΚ μας άρεσε μόνο ο Πέλκας του πρώτου μέρους και ο Βιερίνια κατά διαστήματα. Οι υπόλοιποι μάλλον είναι υπερτιμημένοι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) έκανε υπερβολική χρήση της κίτρινης κάρτας ενώ σωστά απέβαλε τον Κουλούρη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους στο 68' σε μαρκάρισμα του Ρέντζα στον Μάτος.

Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί κ.κ. Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας)

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Φάρκας, Αγκάνοβιτς, Περόνε, Φατιόν, Μαουρίσιο, Σαμπράνο, Πέλκας, Μάτος, Πρίγιοβιτς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (24' λ.τ. Φάρκας), Ζίζιτς, Ρέντζας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (76' Περόνε), Κρίζμαν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (84' Μασούρας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (63' Σάχοβ), Βιερίνια (85' Μακ), Πρίγιοβιτς (71' Κουλούρης).

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Λεων. Τζέκας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Ο γιος Σαββίδη, ο Φυντάνης και το σίριαλ πώλησης

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι θα μείνει μέχρι το τέλος της περιόδου τεχνικός ο Ηλίας Φυντάνης ενώ παραμένει στην απόφασή του να πουλήσει την ομάδα και φεύγει πικραμένος.

Πάντως σήμερα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση για τον υιό Σαββίδη, Γιώργο, που χθες ήταν στο Ael Fc Arena και τη συμπεριφορά του. Μάλιστα οι φίλαθλοι της Λάρισας τον αποδοκίμασαν πολλές φορές και στράφηκαν εναντίον του με χειρονομίες προς τη σουίτα που ήταν φιλοξενούμενος.

 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΓΙΑ:

Συμπεριφορά που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

 

Δηλώσεις έκανε ο Ιβάν Σαββίδης εκφράζοντας παράπονα από τη γενικότερη συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας του ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena και ειδικότερα από τον τρόπο που αντέδρασε σε βάρος του Ελ Καντουρί ο Αλέξης Κούγιας.

Η θέση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, όπως μεταφέρθηκε από συνεργάτες του, για το επεισόδιο στη λήξη του ματς: «Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν.

Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους».

 

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ:

Ο βαθμός είναι τρίποντο…

*Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον υπέροχο κόσμο

* Για υπηρεσιακούς ξέρω μόνο στην αστυνομία

 *Λουτσέσκου: «Υπήρξε πέναλτι με κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε»

Βαθμός… τρίποντο ήταν για τον Ηλία Φυντάνη το 1-1 της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του στο AEL FC ARENA.

Τόνισε δε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε πως έγινε μία μεγάλη μάχη, με μία Λάρισα που είχε μεγάλο κίνητρο απέναντι στην ομάδα του και πως δεν δόθηκε ένα πέναλτι με κόκκινη κάρτα, όταν ο Μάτος δέχθηκε ένα σπρώξιμο και κλωτσιά από πίσω, δύο μέτρα μπροστά από την εστία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Ηλίας Φυντάνης (ΑΕΛ): «Παίξαμε σήμερα με μία από τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα (σ.σ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός). Μία ομάδα που έχει ένα μπάτζετ που δεν συγκρίνεται με το δικό μας. Οι παίκτες μας όμως τους είδανε κατάματα και αδικούμαστε από το σκορ γιατί θα έπρεπε να κερδίσουμε βάσει και της εικόνας του τελευταίου δεκαλέπτου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλη την εβδομάδα έδειξαν να πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν ή να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτό το απέδειξαν και στο γήπεδο, μπράβο τους.

Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να τονώσουμε την ψυχολογία των παικτών. Όπως είδατε αλλάξαμε το τρόπο του παιχνιδιού μας. Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους στους επικίνδυνους παίκτες του ΠΑΟΚ. Και στους επιθετικούς, αλλά και στους μέσους.

Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος συνεννόηση στην άμυνα. Διαφορετικά δεν κινδύνεψε η ομάδα μας παρά μόνο σε δύο περιπτώσεις. Απεναντίας στην κόντρα επίθεση που παίξαμε, είδα πως τα παιδιά αφομοίωσαν αυτόν τον τρόπο πολύ γρήγορα και ήταν η μόνη λύση κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα πήγαμε καλά.

Στο τέλος ο βαθμός αυτός είναι… τρίποντο και όχι ισοπαλία. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εγώ θα δώσω το καλύτερό μου εαυτό σε όλα τα παιδιά. Και στην ψυχολογία και στον τρόπο παιχνιδιού, που θέλουμε να παίζουμε. Το χρονικό διάστημα τώρα ήταν μικρό. Βέβαια σε κάθε παιχνίδι η ομάδα θα έχει κι άλλο τρόπο, ανάλογα με τον αντίπαλο.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλα τα παιδιά και στον υπέροχο κόσμο που ήταν στο γήπεδο και ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Ακολούθησαν ερωτήσεις και ο κ. Φυντάνης τόνισε τα εξής:

-Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια είπαμε πως δεν αλλάζουμε το σκεπτικό μας. Είπαμε πως θα συνεχίσουμε να πρεσάρουμε από τον ίδιο χώρο, κλείνοντας τους διαδρόμους και κάνοντας επιθέσεις από τα άκρα με γρήγορες μεταβιβάσεις διαγώνιες και κάθετες. Κάτι που έγινε και βάλαμε το γκολ.

Μετά το 75' με τις αλλαγές που έγιναν και ειδικά η πρώτη του Λεοζίνιο. Επειδή θέλω να λέω την αλήθεια ο παίκτης δεν βγήκε γιατί υστερούσε, αλλά για λόγους τακτικής. Θέλαμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς και να πρεσάρουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, να βγαίνουμε από τα άκρα και να γεμίσουμε την αντίπαλη περιοχή, κάτι που το πετύχαμε.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις περάσαμε και τον Φάρκας στην κορυφή και παίζαμε με τρία σέντερ φορ και τρεις στην άμυνα».

-Για την αλλαγή της εικόνας της ΑΕΛ σε σχέση με άλλα ματς: «Αυτό έπρεπε να το ρωτήσετε στους προηγούμενους και όχι σε μένα. Οι ίδιοι παίκτες είναι αλλά δεν παίζανε σε συγκεκριμένες θέσεις και με τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, ενώ δεν έπαιζαν και όλοι μαζί.

Δεν μπορείς να πηγαίνεις μέσα στον Παναθηναϊκό και να μην παίζουν παίκτες εγνωσμένης αξίας. Στο ματς με τον Πανιώνιο δεν μπορεί ο Λεοζίνιο με το όνομα αυτό να κάθεται στον πάγκο. Ο Λεοζίνιο σήμερα ήταν ο καλύτερος παίκτης, για μένα.

-Για το ποια θα είναι η θέση του στην ομάδα: «Για υπηρεσιακούς ξέρω μόνο στην αστυνομία. Τον αξιωματικό υπηρεσίας. Εγώ είμαι προπονητής. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό. Αυτή η συζήτηση θα γίνει με τον πρόεδρο. Εγώ θα μιλήσω μόνο για αγωνιστικά».

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ): «Χάσαμε τρεις πόντους που τους είχαμε στο χέρι μας σήμερα, έχοντας το παιχνίδι στον έλεγχό μας. Ελέγξαμε απόλυτα το πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3 μεγάλες ευκαιρίες με τον Ελ Καντουρί και τον Βιερίνια, είχαμε και το γκολ. Ήταν μία μεγάλη μάχη, με μία Λάρισα που είχε μεγάλο κίνητρο απέναντί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απειλήσαμε πολύ, αλλά είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή. Δυστυχώς υπήρξε ένα πέναλτι με κόκκινη κάρτα επίσης, όταν ο Μάτος δέχθηκε ένα σπρώξιμο και κλωτσιά από πίσω, δύο μέτρα μπροστά από την εστία, με την μπάλα μπροστά του έτοιμος να τη βάλει στην εστία. Ο διαιτητής δεν το είδε και το σκορ πιθανόν να ήταν 2-0 υπέρ μας αν το έδινε. Περνώντας ο χρόνος, το παιχνίδι ήταν πάνω-κάτω, η Λάρισα προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το πώς διαχειριστήκαμε την κατοχή της μπάλας στα τελευταία λεπτά, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Ακόμη ένα αρνητικό στοιχείο, είναι ότι δεν ελέγξαμε καθόλου καλά το παιχνίδι με 10 παίκτες. Αυτό είναι που μας απογοητεύει, είμαστε ένοχοι γιατί δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση σε αυτή την κατάσταση. Αλλά συγγνώμη που θα το πω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι. Έχω δει να δίνονται πέναλτι που δεν είναι, αλλά σήμερα είναι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Συμφωνώ αν μου πείτε ότι κι εμείς χάσαμε τον έλεγχο στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού. Θα πρέπει να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να φέρονται διαφορετικά. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον πρόεδρο μίας ομάδας να φτύνει τον παίκτη σου. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται...».

-Για τη διαιτησία και τις κάρτες που δόθηκαν σήμερα: «Στις περιπτώσεις του Μαουρίτσιο και του Ζαμπράνο, θεωρώ ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες. Συζητήσαμε στο ημίχρονο, για να μπούμε με την ίδια λογική, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο γιατί δεν έχω ξαναδεί και τη Λάρισα να παίζει με τέτοιο κίνητρο και τόση επιθετικότητα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, να βγούμε και στην επίθεση, αλλά τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, έρχονται από συγκεκριμένα επεισόδια. Και αυτά τα επεισόδια σήμερα, δεν ήταν υπέρ μας. Ξανά θα σας πω, δώστε μας το πέναλτι και την κόκκινη που είναι σωστή και το παιχνίδι θα γίνει 2-0. Ξανά θα πω ότι είναι λάθος δικό μας, αλλά θα πρέπει να μάθουν οι διαιτητές να σφυρίζουν σωστά. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα. Στη διαδικασία με τις κάρτες. Εγώ θέλω το σωστό, να μας δώσει την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι στον Μάτος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass