ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (17:00)

Χωρίς Λαμπρόπουλο ο Απόλλων

• Εξι ομάδες υποβιβάζονται από τη Football League

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 22:27
Αγρόδημος και Λαμπρόπουλος, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με την Καλαμαριά Αγρόδημος και Λαμπρόπουλος, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό με την Καλαμαριά

Χωρίς τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα θα αγωνισθεί αύριο ο Απόλλων Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ, με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:00).


Επίσης, δεν θα παίξει και ο Χρήστος Αγρόδημος που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.
Σήμερα πάλι θα είναι πρωινή η προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας και το ραντεβού των παικτών θα δοθεί για αύριο το απόγευμα στο Αλκαζάρ.
Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης απέναντι στην επίσης νεοφώτιστη ομάδα της Καλαμαριάς στη Football League, θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μια καλή αγωνιστική εικόνα, συνέχεια αυτής που είχαν στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδος.

 

«ΠΕΦΤΟΥΝ» ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ
Το αίτημα της Football League προς την ΕΠΟ ώστε να υποβιβαστούν τέσσερις και όχι έξι ομάδες από το επόμενο πρωτάθλημα, απορρίφθηκε και όπως ειπώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, θα υποβιβαστούν οριστικά οι έξι ομάδες.
Παρούσες στο συμβούλιο ήταν η Δόξα Δράμας και ο Καραϊσκάκης για τους οποίους ζητήθηκε από την Καλλιθέα να μην κάνουν επιπλέον μεταγραφές.
Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίκτορ Περέιρα, συνοδευόμενος από τον Σταύρο Τριτσώνη. Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των ομάδων (έλειπε μόνο η Βέροια) τους είπε ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του προς τους διαιτητές της κατηγορίας, ότι το 75% των αγώνων της Football League είναι στημένοι.
Ανέφερε ακόμη ότι θα δώσει βάση στις διαιτησίες της Football League γιατί υπάρχουν διαιτητές που είναι υποψήφιοι για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, ότι θα φροντίσει να μειωθεί το κόστος των μετακινήσεων των διαιτητών και να ορίζονται από όμορους νομούς και να παίζουν όσο το δυνατό περισσότεροι διαιτητές τις ομάδες.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass