ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγωνία μέχρι το φινάλε στον Τύρναβο

* Θέλει νίκη στον Εύοσμο την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 8:29

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δυο μόλις στροφές έμειναν ακόμη για να ολοκληρωθούν τα πλέι αουτ της Β΄Εθνικής κατηγορίας και στον Τύρναβο η αγωνία όσον αφορά στην παραμονή, παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Η τυρναβίτικη ομάδα μετά την προχθεσινή ήττα από τη Ζάκυνθο με 2-0, θέλει συνολικά έξι βαθμούς και για να γίνει αυτό πρέπει πάση θυσία να νικήσει τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Με 20 βαθμούς ο Τύρναβος καθώς θα πάρει το τρίποντο με τον Πιερικό , θα είναι και τη νέα σεζόν στη Β΄Εθνική, ενώ στην περίπτωση που αναδειχθεί ισόπαλος, τότε εάν κερδίσει η Καρδίτσα τη Ζάκυνθο και τον Αιγινιακό, η τυρναβίτικη ομάδα δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τον φετινό της στόχο.

Σε κάθε περίπτωση ως εδώ που έφτασαν οι «κυανέρυθροι» δεν θα αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία η σωτηρία, αν αναλογισθούμε πως ο Τύρναβος μπήκε χωρίς να έχει βαθμό σε αυτή τη διαδικασία και αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς.

ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ

Ενώ η Ζάκυνθος και ο Αγροτικός Αστέρας «σφράγισαν» το εισιτήριο της παραμονής, ο Τύρναβος, η Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και ο Αιγνιακός, ελπίζουν να είναι η τρίτη ομάδα που θα σωθεί.

Ο Τύρναβος εάν κερδίσει στον Εύοσμο τον αδιάφορο Αγροτικό Αστέρα τότε θα φτάσει τους 20 βαθμούς, που δεν μπορούν να φτάσουν τόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας όσο και ο Αιγινιακός.

Αν όμως ηττηθεί ο Τύρναβος ή αναδειχθεί ισόπαλος, τότε στην περίπτωση που κερδίσει η Αναγέννηση τη Ζάκυνθο και τον Αιγινιακό, τότε με 19 βαθμούς θα είναι αυτή που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο σενάριο για τον Αιγινιακό, ο οποίος εάν κερδίσει την Δευτέρα τον Αγροτικό Αστέρα και πάρει διπλό στην Καρδίτσα την τελευταία αγωνιστική, τότε σώζεται εκείνος.

Ο Τύρναβος υπερτερεί στην περίπτωση που ισοβαθμήσει στους 18 βαθμούς με τον Αιγινιακό, καθώς κέρδισε 0-1 στο Αιγίνιο και οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο στάδιο Αλκαζάρ.

Μεγάλη λοιπόν η αγωνία και περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα γίνει στις δυο τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στον όμιλο του Βορρά.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

Οι «κυανέρυθροι» στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα θα παίξουν χωρίς τον αρχηγό τους Δημήτρη Καραμανλή, ο οποίος έχει συμπληρώσει δέκα κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι (14/6), όπως και σε αυτό της Κυριακής κόντρα στον Πιερικό, ματς που θα κερδηθεί στα χαρτιά καθώς οι Κατερινιώτες έχουν αποχωρήσει από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Επίσης τέσσερις κίτρινες έχουν από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας οι Πρίφτης, Παληγεώργος, ενώ στην προχθεσινή αναμέτρηση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στεργιανός.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα, σήμερα και αύριο θα γίνουν πρωινές προπονήσεις ενώ την Κυριακή ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.

Ο «ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ»

Το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα θα είναι το πιο κρίσιμο της φετινής περιόδου για τον Τύρναβο 2005 και η διοίκηση μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, αναφέρει σε ανακοινωσή της τα εξής:

«Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 θα αγωνιστούμε στον «Τελικό των Τελικών» στο γήπεδο του Ευόσμου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Το πιο κομβικό παιχνίδι στην ιστορία του Τυρνάβου!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass