ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Ο Τάκης Λεμονής νέος τεχνικός του Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2017 10:03

Ο Τάκης Λεμονής είναι αυτός που καλείται για άλλη μια φορά, να αναλάβει τον Ολυμπιακό στα δύσκολα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κάλεσε να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ο 57χρονος προπονητής ανταποκρίθηκε. Ετσι αντικαθιστά τον Μπέσνικ Χάσι, στον οποίο είχε «παραδώσει» την ομάδα με το τέλος της περασμένης σεζόν.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου, που εκδόθηκε αμέσως μετά τις συζητήσεις που έγιναν, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλες οι παράμετροι και η αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις απανωτές αποτυχίες.
Είναι η 4η φορά που ο Λεμονής αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας. Η πρώτη ήταν το 2000, όταν είχε διαδεχθεί τον Γιάννη Ματζουράκη, η δεύτερη το 2006, όταν είχε διαδεχθεί τον Τροντ Σόλιντ, και η τρίτη φέτος τον Μάρτιο, όταν διαδέχθηκε τον υπηρεσιακό Βασίλη Βούζα, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Πάουλο Μπέντο.
Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό επιφέρει αλλαγές και στα άλλα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Χρήστος Κόντης, παλιός παίκτης της ομάδας και βοηθός προπονητή κατά το παρελθόν, επιστρέφει στου Ρέντη ως άμεσος συνεργάτης του Τάκη Λεμονή, μαζί και ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ ως γυμναστής αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Ντουρούντος και ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί και στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass