ΣΕ 4 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 11 ΟΜΑΔΩΝ Η 3η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Τα αποτελέσματα του κυπέλλου ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2017 15:34

Η Αιγάνη επικράτησε του Ν. Περιβολίου με 4-0 και είναι η μοναδική ομάδα της Γ’ τοπικής κατηγορίας που πέρασε στην 3η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΛ, στην οποία θα μπουν οι ομάδες της Α’ και της Α1’ ΕΠΣΛ καθώς και ο Αχιλλέας Φαρσάλων από τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης φάση του θεσμού ανά όμιλο και οι ομάδες που προκρίθηκαν:

1ος ΟΜΙΛΟΣ Υπέρεια-Παναγροτικός 1-3 παρ. (κ.α. 1-1) Αναγέννηση Φ.-Ραχούλα 2-4 πέν. (κ.α., παρ. 0-0) Ζάππειο-Βαμβακού 0-1 2ος ΟΜΙΛΟΣ Βερδικούσια-Συκέα 3-4 Α. Π. Ελασσόνας-Μεσοχώρι 0-4 Κουλούρι-Βαλανίδα 5-6 πέν. (κ.α., παρ. 2-2) 3ος ΟΜΙΛΟΣ Αιγάνη-Ν. Περιβόλι 4-0 Ανάβρα-Σ.Σ. Ραψάνης 4-0 Χειμάδι-Πουρνάρι 5-4 πέν. (κ.α., παρ. 1-1)

4ος ΟΜΙΛΟΣ Φορτούνα Κ.-Προμηθέας 1-6 Πανιώνιος-Γλαύκη 0-3 Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Ομορφοχώρι 3-1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Στη συνέχεια του κυπέλλου ΕΠΣΛ (3η φάση) θα μπουν –όπως προαναφέρθηκε- οι ομάδες της Α’ και της Α1’ ΕΠΣΛ καθώς και ο Αχιλλέας Φαρσάλων από τη Γ’ Εθνική. Συνολικά μαζί με τις 12 ομάδες που προκρίθηκαν από τη 2η φάση, στην 3η φάση θα δώσουν το «παρών» 44 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν, βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, σε 4 ομίλους των 11 ομάδων. Στους τρεις ομίλους θα υπάρχουν 4 ομάδες από την Α’ ΕΠΣΛ, 4 ομάδες από την Α1 ΕΠΣΛ και 3 ομάδες από αυτές που προκρίθηκαν από την 2η φάση, ενώ σε έναν όμιλο θα συμπεριληφθούν ο Αχιλλέας Φαρσάλων, 3 ομάδες από την Α’ ΕΠΣΛ, 4 ομάδες από την Α1 ΕΠΣΛ και 3 ομάδες από εκείνες που προκρίθηκαν από την 2η φάση. Η συγκρότηση των ομίλων θα γίνει εντός της εβδομάδας, ενώ τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα μέσα ή προς το τέλος του Οκτωβρίου. Επειδή σε κάθε όμιλο θα υπάρχουν 11 ομάδες, σύμφωνα με τις σκέψεις της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου, θα κληρωθούν τρία ζευγάρια, ενώ πέντε ομάδες θα προκριθούν άνευ αγώνα, προκειμένου στην 4η φάση της διοργάνωσης σε κάθε όμιλο να υπάρχουν 8 ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass