ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Κέρδισε το ντέρμπι ο Δωτιέας Αγιάς

• Δίδυμο στην κορυφή, με τη Δόξα Αργυροπουλίου και τη Δήμητρα Γιάννουλης να πετυχαίνουν το «2 στα 2» • Έσπασαν το ρόδι Ηρακλής Λάρ., Λάρισα 2012, Κίσσαβος Συκουρίου και Αετός Αμυγδαλέας

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2017 20:07
Στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι στον Τύρναβο Στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι στον Τύρναβο

Το ντέρμπι της χθεσινής 2ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής είχε χρώμα κόκκινο. Ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε 2-1 του Οικονόμου Τσαριτσάνης και έδειξε ότι θα είναι και φέτος ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται το δίδυμο της Δόξας Αργυροπουλίου με τη Δήμητρα Γιάννουλης καθώς ήταν οι μόνες ομάδες που διπλασίασαν τις επιτυχίες τους. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από τη Φαλάνη κερδίζοντας 1-0 τον Φαλανιακό, ενώ με το ίδιο σκορ απέδρασαν οι «πράσινοι» από την Ελασσόνα. Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας με 5-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας, ενώ το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο Βλαχογιάννι, με τον Ηρακλή Λάρισας να κερδίζει 4-2 της τοπικής Δόξας, η οποία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Χορταστικό παιχνίδι και στο γήπεδο Ραχούλας, όπου η Λάρισα 2012 επιβλήθηκε του Δαμασιακού με 3-1, ο Σμόλικας πέρασε από τον Τύρναβο με 1-0, ενώ ο Κίσσαβος Συκουρίου έκαμψε στα Βούναινα την αντίσταση της ομώνυμης ομάδας με 2-1. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Δόξα Αργυρπουλίου στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα πέρασε αλώβητη από τη Φαλάνη κερδίζοντας 1-0 τον Φαλανιακό και διπλασίασε τις νίκες της. Το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στις καθυστερήσεις με φάουλ ο Ταρταμπούκας, ενώ στο 50’ οι γηπεδούχοι έχασαν τετ - α - τετ με τον Βαρσάμη. ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Σουλιώτης, Πανταζής Γ. (80’ Αλατάς Δ.), Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (46’ Αλεξανδρής), Τσούτσας, Παπαγεωργίου (70’ Τσακνάκης), Λυγούρας. ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Στ./Α. Μπαχτσιβάνος Στ./Χ. (90’ Πλατσάς), Τσένος, Περήφανος, Χατζής, Σαΐτης, Κυρίτσης (65’ Γκαραγκούνης), Κόκκορας, Τσιάγκος, Ταρταμπούκας, Ζάχος.

************

ΠΟΛΥΤΙΜΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Με τους 3 βαθμούς της νίκης έφυγε η Δήμητρα Γιάννουλης από την Ελασσόνα, αφού επικράτησε με 0-1 του γηπεδούχου Π.Ο.Ε., μετά από ένα καλό παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις και στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν, στις αρχές του β’ ημιχρόνου, τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γούπου και προηγήθηκαν στο σκορ. Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν για την ισοφάριση, έως και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, αλλά το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος. Φάσεις – γκολ 9’: Σουτ του Μπούνα από καλή θέση, φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. 54’: Άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα Γούπου, η μπάλα χτυπάει στο έδαφος, μπροστά του, περνάει από πάνω του και ο καιροφυλακτών Αμπατζίδης με ωραίο σουτ από δεξιά γράφει το 0-1, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. 61’: Κεφαλιά του Κατσαμάκα από επικίνδυνη θέση φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γούπου. 65’: Σουτ του Παναγιώτου και η μπάλα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι. 70’: Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν το σκορ όταν μετά από σέντρα, ο Μπούνα μπροστά στην εστία της Γιάννουλης δεν πρόλαβε την μπάλα. 86’: Μεγάλη ευκαιρία για τη Δήμητρα Γιάννουλης να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν δυνατό σουτ του Πουρνάρα, μετά από προσωρινή απόκρουση του Γούπου, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται. 90’: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ισοφαρίσει, με χαμένη ευκαιρία του Ματούλα. Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Φακής, με βοηθούς τους κ. Λάκη και Παραφέστα. Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Ποτόσογλου, Περτζιόνι, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Μπούνα, Παναγιώτου, Καραμάνος(53’ Γελαλής), Ματούλας, Μπόντε(56’ Μπαρλαγιάννης). ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Μπαμπάλης, Σέτζας, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (73’ Πουρνάρας), Γκατζούλης, Κατσαμάκας (88’ Γκουντρουμπής), Μάτος (80’ Πετράκης), Τσιαντούλης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

************

ΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Με το εμφατικό 5-0 ο Αετός Αμυγδαλέας επιβλήθηκε της Αστραπής Ν. Πολιτείας και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της φετινής περιόδου. Το σκορ άνοιξε στο 27’ με πέναλτι (που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) ο Σπανός (το κέρδισε ο ίδιος), ενώ στο 35’ η Αστραπή έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Σπανός. Το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, έχοντας παράλληλα και την αριθμητική υπεροχή έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στη νίκη τους. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Δημητρέλης έγραψε το 2-0, στο 72’ ο Καρβούνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, στο 80’ ο Ανδριανόπουλος πέτυχε το 4-0 και στο 88’ και πάλι ο Καρβούνης διαμόρφωσε το τελικό 5-0. ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης (76’ Μούτσιος), Πρίφτης (65’ Περδίκης), Πολύζος, Κλούρας (73’ Ραμάι), Αντωνόπουλος, Ντιντής, Σπανός, Καρβούνης, Δημητρέλης (70’ Ανδριανόπουλος). ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Μπάρδας, Χλωρός (55’ Μάρκου), Χασιώτης, Κατσιάνος, Βενέτης (69’ Αλεξόπουλος), Καψιώχας (62’ Σκόμπας ), Ιωαννίδης (84’ Ηλιούδης), Καλτσάς, Μπόντε, Τσεκούρας.

************

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Νικηφόρο πέρασμα από το Βλαχογιάννι πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος επικράτησε της τοπικής Δόξας με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαφειρίου (το κέρδισε ο Κουσιάς), ενώ στο 23’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι με τον διαιτητή κ. Μπουρουζίκα να έχει αντίθετη άποψη. Τελικά στο 33’ ο Μπαντής κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχος, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος όμως ο τερματοφύλακας Αναστασίου επενέβη σωτήρια. Στο 39’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το εύστοχο πέναλτι του Ζαφειρίου (το κέρδισε ο Γκιουρσάνης), ενώ στο 43’ ο Γιαννακόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 65’ με τον Σ. Φακίτσα, ο οποίος με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-3. Στο 75’ ο Μόσχος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-4, ενώ στο 80’ ο Γκάμπας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα εξέφρασε η Δόξα Βλαχογιαννίου, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα στον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας, διότι σε ένα ήρεμο και ήσυχο παιχνίδι ο διαιτητής έκανε αρκετά λάθη, σφυρίζοντας αρκετά φάουλ με το παραμικρό και κατά σύμπτωση υπέρ της ομάδας του Ηρακλή Λάρισας, με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι υπέρ του Ηρακλή Λάρισας, σε φάσεις που κατά τη γνώμη μας λειτούργησε επιπόλαια ή επηρεασμένος από αυτά που συνέβησαν και ακολούθησαν σε προηγούμενο παιχνίδι του Ηρακλή Λάρισας. Η Δόξα Βλαχογιαννίου είναι από το καλοκαίρι μία νέα ομάδα τόσο σε διοίκηση όσο και σε ρόστερ νεαρών παικτών και θεωρούμε ότι πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα όσο και όπου μπορούμε και μας επιτρέπεται. Τα λάθη μπορεί να γίνουν σε έναν αγώνα αλλά όταν είναι συνεχόμενα ή αρκετά και ειδικά από έμπειρους διαιτητές, τότε μάλλον υπάρχει θέμα». ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (77’ Μωυσίδης), Μάρκου, Πάτσης (77’ Λάκης), Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (66’ Γαλάτος), Γκάμπας, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης (66’ Καλογιάννης). ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Μόσχος (80’ Ψωμολιάς), Μπάμης, Νάστας, Κουσιάς (68’ Παπαγιαννούλης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Αποστόλου (46’ Φώτος).

************

«ΚΟΚΚΙΝΟ» ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν νικητής στο χθεσινό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη επικράτησε του Οικονόμου Τσαριτσάνης με 2-1 και έδειξε ότι θα είναι και φέτος εκ των πρωταγωνιστών στη μάχη της κορυφής. Στο 6’ σε μονομαχία Τσατσαλίδη-Κολιού, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο αξιοποίησε ο Τσατσαλίδης γράφοντας το 1-0. Η απόφαση αυτή του κ. Τζήλου αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο 18’ ο Ντακούλας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν νικήθηκε στο τετ - α - τετ που είχε από τον τερματοφύλακα Νούσια, ενώ αντίστοιχα μεγάλη ευκαιρία είχε στο 24’ ο Χάμος για τους φιλοξενούμενους με τον τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα να επεμβαίνει σωτήρια. Από κει και μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου οι δύο καλύτερες στιγμές ανήκουν στον Δωτιέα Αγιάς και συγκεκριμένα στο 35’ η κεφαλιά Χαλάτση και στο 43’ το σουτ του Τσιρογιάννη πέρασαν ελάχιστα άουτ. Στο β’ ημίχρονο ο Οικονόμος πήρε τα ηνία και έφτασε στην ισοφάριση στο 60’ με τον Γκαμπέτα (1-1). Κι ενώ φαίνοντας ότι ο Δωτιέας μένει από δυνάμεις, στο 76’ ο Κουμπούρας έκανε μία λάθος σκέψη, την εκμεταλλεύτηκε ο Ριζούλης, ο οποίος προχώρησε και με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 82’ ο Οικονόμος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Κακαράντζα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης (80’ Τσαγκαλάς), Ν. Γούτος, Τσακάλι, Ε. Γούτος, Ντελής, Τσατσαλίδης (78’ Μπέτσιος), Ντακούλας, Χαλάτσης (90’+1’ Παπαδόπουλος), Τσιρογιάννης (90’+4’ Μουσιάς), Υφαντής. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης (85’ Χρ. Σακοράφας), Κολιός, Κουμπούρας, Β. Σακοράφας (46’ Μιφτάρι), Γκαμπέτας, Πούτας (23’ λ.τ. Σαπάκος), Τόλιος, Δραχαλίβας (77’ Κακαράντζας), Χάμος. ************ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ Ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να φύγει από τα Βούναινα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του κερδίζοντας με 2-1 την ομώνυμη ομάδα. Μία δύσκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους καθώς στην επανάληψη η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ (που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες) εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή, πίεσε πάρα πολύ, κατάφερε να μειώσει σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Κίσσαβος αιφνιδίασε τον αντίπαλό του καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Γκαμπέτα, ενώ στο 7’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από συνδυασμένη προσπάθεια και σέντρα του Χριστιανίδη έγραψε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την επιθετική τους δραστηριότητα, όμως στο 40’ έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Μάντζαρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στην επανάληψη τα Βούναινα έχοντας την αριθμητική υπεροχή ανέβασαν στροφές και πίεσαν τον αντίπαλό τους και κατάφεραν στο 48’ να μειώσουν σε 1-2 με τον Γκέρσι Καζάνι και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι (με παίκτη λιγότερο) προσπάθησαν να διαχειριστούν το σκορ, ενώ στο 75’ ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Δίχρη, όμως ο διαιτητής κ. Γρηγοριάδης είχε αντίθετη άποψη. Τελικά το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις επιθετικές τους ενέργειες, με τον Κίσσαβο να φτάνει στην πρώτη του φετινή νίκη στη διοργάνωση. Παράπονα για τον διαιτητή κ. Γρηγοριάδη εξέφρασαν μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Συκουρίου. ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Ραπτόπουλος, Κατσιώτης, Καρέτζος, Χατζηλιάδης Γ., Γιουρούκης, Χριστοδούλου Κ., Τριανταφυλλόπουλος, Μερτζανίδης Φ. (68’ Χριστοδούλου Στ.), Σχοινάς, Καζάνι Γκ. ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Τσιανάκας, Κουτσοκέρας (80’ λ.τ. Κορδέλας), Παυλόπουλος, Δίχρης (90’ Δημάκης), Αργύρης, Πλιάγκας (85’ Ζαϊρές), Μάντζαρης, Πετράκης (65’ Καρβούνης).

************

ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του επίστρεψε από τον Τύρναβο ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της ομώνυμης ομάδας. Δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Ο Σμόλικας στο πρώτο 20λεπτο ήταν πιο δραστήριος επιθετικά χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο Τύρναβος απείλησε με δύο διαδοχικές ενέργειες του Πατσιωτού και μία του Νάτση που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 32’ ο Κακαβίτσης έχασε τη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία, ωστόσο πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Τελικά ο έμπειρος επιθετικός της Φαλάνης, χρίστηκε σκόρερ στην αμέσως επόμενη φάση (40’) όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμώτη από τα αριστερά, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τύρναβος, που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, πίεσε στην επανάληψη προκειμένου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι παίκτες του δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ωστόσο και άτυχοι καθώς σε δύο περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 81’ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τζιόλα και στο 86’ από το φάουλ του Πατσιωτού αντίστοιχα. Ο Σμόλικας θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» το παιχνίδι στο 80’ όταν ο Λιούσκας από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις (90’+2’) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τανάγιας. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Αναστασίου και Νάκα. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Παραφέτσας-Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Αυλογιάρης (59’ Γανός), Καρακάνος, Γαλάνης, Νάτσης, Βλιώρας (50’ Κοκόμπελης), Γκαντρής (52’ Φιλίππου), Τζιόλας, Πατσιωτός, Μπάκος (70’ Ντουνούδης). ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Τανάγιας, Κολοβός, Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης (90’+3’ ΚΚακανούλιας), Τάχας (72’ Γάλλος), Κατσαρός (77’ Ζιώγας), Κακαβίτσης.

************

Ο Δ. ΚΙΤΣΙΟΣ «ΧΤΥΠΗΣΕ»… ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ

Ο πάντα επικίνδυνος επιθετικός της Λάρισας 2012, Δημήτρης Κίτσιος πετυχαίνοντας δύο γκολ έβαλε την υπογραφή του στη χθεσινή νίκη με 3-1 της Λάρισας 2012 επί του Δαμασιακού. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Τσιάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 23’ ήταν η σειρά του Δ. Κίτσιου να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 28’ με το φάουλ του Σουγλή (η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Τσάλτα και ξεγέλασε τον Μπρέλλα). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δ. Κίτσιος στο 90’ σφραγίζοντας έτσι την πρώτη νίκη της ομάδας του στη φετινή διοργάνωση. ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Βαλ., Φλώρος Παν., Φλώρος Βασ., Κίτσιος Π., Μολάς, Νταής (46’ Κριεμάδης), Μανακούσιος Δ. (80’ Φλώρος Αντ.), Τσάκος (80’ Καραλής), Κίτσιος Δ., Δαλαμπύρας (70’ Βούζας). ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης (65’ Λέτσιος Στ.), Μόκας, Ιωαννίδης, Τιούτιος (72’ Δούκας), Σογλής, Τσάλτας, Ραπτοτάσιος, Λούτσος, Ντόκος.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φαλανιακός – Αργυροπούλι 0-1

Βλαχογιάννι - Ηρακλής Λάρ. 2-4

Λάρισα 2012 – Δαμασιακός 3-1

Δωτιέας Αγιάς – Οικονόμος 2-1

Τύρναβος 2005 – Σμόλικας 0-1

ΠΟ Ελασσόνας - Δήμητρα Γιάνν. 0-1

Αμυγδαλέα - Αστραπή Ν. Π. 5-0

Βούναινα – Συκούριο 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αργυροπούλι 2-0 6

Δήμητρα Γιάνν. 2-0 6

Αμυγδαλέα 5-0 4

Ηρακλής Λάρ. 5-3 4

Δωτιέας 3-2 4

Συκούριο 2-1 4

Σμόλικας 2-1 4

Οικονόμος 6-2 3

Λάρισα 2012 3-2 3

ΠΟ Ελασσόνας 3-3 3

Τύρναβος 2-2 3

Δαμασιακός 2-4 1

Φαλανιακός 0-1 0

Βούναινα 3-5 0

Αστραπή Ν.Π. 1-7 0

Βλαχογιάννι 2-9 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(30/9, 17:00)

Λάρισα 2012 - Βλαχογιάννι

Ηρακλής Λάρ. - Δωτιέας Αγιάς

Δαμασιακός - Φαλανιακός

Οικονόμος - Τύρναβος 2005

Αργυροπούλι - ΠΟ Ελασσόνας

Σμόλικας - Αμυγδαλέα

Δήμητρα Γιάνν. - Βούναινα

Συκούριο - Αστραπή Ν. Π.

 

 

O Π.Ο.Ε. τίμησε το παρελθόν του

Στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα στην Ελασσόνα, με σεμνή τελετή η διοίκηση του ΠΟΕ βράβευσε τον κορυφαίο προπονητή Οράσιο Μοράλες και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Στέλιο Σανίδα, Γιάννη Ζιώγα και Γιώργο Θεμελίδη, που τίμησαν και κόσμησαν την ιστορία της ομάδας. Ακόμη, πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΟΕ, Βασίλη Μητού, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Τον αγώνα της Ελασσόνας παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Παπαδημόπουλος, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοδιοικητικοί, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Θωμάς Ζηρδέλης, εκπρόσωποι βουλευτών και κομμάτων, κ.ά.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass