Επίλογος με νίκη για τον Αμπελωνιακό

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2015 12:02 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Ιουν 2015 12:51

 

Με νίκη ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Αμπελωνιακός. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα επικράτησε του Αλμυρού με 3-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο και τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μεν ο πολυπόθητος στόχος της επιστροφής στην Γ’ Εθνική να μην επιτεύχθη, ωστόσο η φετινή προσπάθεια των «πρασίνων» ήταν εξαιρετική με την κατάκτηση του ιστορικού ντάμπλ και αν μη τι άλλο αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι συνέβαλαν σ’ αυτό.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, η παρουσία ποδοσφαιριστών που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά θεωρούνταν δεδομένη με τον τεχνικός Τάκη Παραφέστα να γίνει πράγματι ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Αντώνης Πρικάκης και πέντε λεπτά αργότερα ο Κώστας Γρηγορίου διπλασίασε τα τέρματα των «πρασίνων». Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 όταν από ασίστ του Αναστασίου, ο Νίκος Βούλγαρης έστειλε την μπάλα στα Δίχτυα, όμως οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησαν για πολύ καθώς στο 59’ ο Γιώργος Κακαβίτσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 83’ όταν οι Φαράντος και Νίκος Βούλγαρης έπαιξαν το «ένα- δύο» και ο τελευταίος πέτυχε δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 68’ με τον Μαλισσόβα.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Βραζιτίκος, Περήφανος, Πρικάκης, Τζιαρτζιάνης (55’ Ανατολίτης), Χατζούλης, Νικολακούλης, Γρηγορίου, Τσετιροκλής, Βούκιας (55’ Αρσένης), Κακαβίτσης, Παλάσκας.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης (74' Βασίλης), Πλαβός, Αναστασίου, Τσόγκας, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης, Ν. Βούλγαρης, Χειλάς (65' Ράπτης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παλαμάς – Πύδνα Κίτρους 3-1

Αμπελωνιακός – Αλμυρός 3-2

Η τελική βαθμολογία (6η αγωνιστική)

1. Πύδνα Κίτρους             9-6         13

----------------------------

2. Παλαμάς                     9-2          11

3. Αμπελωνιακός             6-7           8

4. Αλμυρός                     5-13         1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass