ΤΟΝΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΪΣΕΝ:

Θα βρούμε λύσεις

• Νταμίρ Κάναντι: «Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι και δεν μέτρησε κανονικό γκολ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2017 17:02

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Τζάκι Ματάισεν παραδέχθηκε πως η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, βελτιώθηκε στην επανάληψη και πήρε ένα δύσκολο αλλά σημαντικό βαθμό, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Ζήτησε δε πίστωση χρόνου για να βρει όλα τα προβλήματα και τις λύσεις γι’ αυτά. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιλογή της εντεκάδας, πως ήταν ευθύνη όλου του τεχνικού επιτελείου, ενώ θεώρησε θετικό πως οι παίκτες του έχουν διάθεση να τον βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων. Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και αδικήθηκε από τη διαιτησία, καθώς όπως είπε δεν δόθηκαν δυο πέναλτι και δεν μέτρησε ένα κανονικό γκολ. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών: Τζάκι Ματάισεν(ΑΕΛ): «Ήταν περίεργο παιχνίδι το σημερινό. Όχι εύκολο κόντρα σε μία ομάδα που ήταν καλά οργανωμένη και με μερικούς καλούς παίκτες. Για την ομάδα μου πιστεύω πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν ήταν και τόσο καλό. Ξέρω ότι υπήρχε πολλή ζέστη, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτά όμως όλα είναι δικαιολογίες και εμένα δεν μου αρέσουν. Δεν είδα καθόλου τον συνδυασμό ποδοσφαίρου και ταχύτητας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Γι’αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πως ήμασταν πιο καλοί και πιο επικίνδυνοι με μεγαλύτερη κατοχή. Αλλά το πάθος των παικτών μας ήταν τόσο μεγάλο, που κάποιες φορές ξεχνούσαν πως το ποδόσφαιρο διαρκεί για ενενήντα λεπτά. Αλλά μπορώ να πω πως το πάθος και το ότι παίζουν όλοι μαζί σαν μια ομάδα και παρά τη κακή τύχη που είχαμε με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας (σ.σ. Γκόλια) έκανε να πάρουμε ένα δύσκολο, αλλά σημαντικό βαθμό σήμερα». Ακολούθησαν ερωτήσεις και ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε τα εξής: -Για την ευθύνη συγκρότησης της εντεκάδας, ποιος την είχε: «Πάντα κι όχι μόνο σήμερα είναι ευθύνη όλων. Πάντα όμως ο πρώτος προπονητής παίρνει την ευθύνη, αλλά επειδή δεν είχα πολλές μέρες στην ομάδα, μόλις δύο, πήρα τις μέγιστες πληροφορίες από το τεχνικό τιμ. Για να πούμε την αλήθεια, χρειάζεται να περάσουν δεκαπέντε ημέρες για να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Θα χρειαστώ αυτή τη χρονική περίοδο, για να βρω τις κατάλληλες λύσεις ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι παίξαμε σήμερα». -Αν εντόπισε κάποιο πρόβλημα: «Προσπαθώ κάθε στιγμή να βρω προβλήματα και λύσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρω και νιώθω ότι οι παίκτες το αισθάνονται, θέλουν και είναι έτοιμοι μαζί μου να βρούμε τις λύσεις. Αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της ομάδας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος». Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος): «Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και στα 90’, το αποδείξαμε στο γήπεδο. Θέλαμε να κερδίσουμε, η μπάλα πέρασε τη γραμμή όταν χτύπησε στο δοκάρι, ενώ δεν μας δόθηκαν και δύο πέναλτι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις της διαιτησίας. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα δεν ανταποκρίνεται, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass