ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΡ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Τα είχε όλα η πρεμιέρα

• Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Τύρναβος 2005, Δόξα Αργυροπουλίου και Δήμητρα Γιάννουλης ξεκίνησαν με το δεξί

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2017 22:04

Υποσχέσεις για μία συναρπαστική συνέχεια έδωσε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η οποία τα είχε όλα.

Μεγάλα σκορ, ανατροπές, αλλά και ένταση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 1ης αγωνιστικής στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Εντυπωσιακός με το καλημέρα ο Οικονόμος επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου, με το δεξί ξεκίνησε και ο ΠΟΕ που επικράτησε 3-2 στα Βούναινα της μαχητικής όπως αποδείχθηκε ομώνυμης ομάδας, σ’ ένα παιχνίδι που στα τελευταία λεπτά εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς οι γηπεδούχοι απείλησαν για την ισοφάριση, ο Τύρναβος με ανατροπή πέρασε από τη Ν. Πολιτεία κερδίζοντας 2-1 τη γηπεδούχο Αστραπή, ενώ ο Δαμασιακός πήρε παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 στο Ελευθεραί κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε ένταση στις κερκίδες.
Νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησαν η Δήμητρα Γιάννουλης και η Δόξα Αργυροπουλίου που επικράτησαν με 1-0 του Φαλανιακού και της Λάρισας 2012 αντίστοιχα, ενώ στο Συκούριο Κίσσαβος και Αετός Αμυγδαλέας μοιράστηκαν τον βαθμό στο μοναδικό χωρίς γκολ παιχνίδι της αγωνιστικής. Τέλος στη Φαλάνη, Σμόλικας και Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα με τους γιατρούς αγώνα, καθώς οι γηπεδούχες ομάδες αποδείχθηκαν εντάξει στις νέες τους υποχρεώσεις, ενώ αγωνιστικά οι περισσότερες ομάδες έκαναν χρήση και της τέταρτης αλλαγής που επιτρέπεται από φέτος.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της πρεμιέρας στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Τη νίκη της ημέρας πέτυχε στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ο τοπικός Οικονόμος ο οποίος επιβλήθηκε της Δόξας Βλαχογιαννίου με το εμφατικό 5-0 και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Πριν την έναρξη του αγώνα, με την αφορμή της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την επέτειο του θανάτου του Γιώργου Μητσιμπόνα, οι 11άδες των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν στο σημείο του γηπέδου όπου υπάρχει προσωπογραφία του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα κι εκεί ο αρχηγός του Οικονόμου, Νούσιας κατέθεσε συμβολικά ανθοδέσμη. Επίσης πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού προέδρου του Οικονόμου, Δ. Κακλάνη που έφυγε από τη ζωή.
Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε μόλις έγινε το 1-0. Στο πρώτο 20λεπτο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, με τον Οικονόμο να έχει μία σχετική πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο.
Στο 21’ ο 16χρονος Λεβέντης ανέλαβε δράση και με αριστερό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Βλιώρα ανοίγοντας το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα στο 31’ ο Γκαμπέτας έβγαλε στον κενό χώρο τον Δραχαλίβα ο οποίος αφού ξεπέρασε τον εξερχόμενο Βλιώρα πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το 2-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο 47’ από κόρνερ του Πούτα, ο Κ. Μήσιος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ (3-0), ενώ στο 49’ ο Χάμος με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 56’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Γκαμπέτας, που είδε τον τερματοφύλακα Βλιώρα να επιχειρεί έξοδο.
Στο 87’ η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της τιμής όταν το σουτ του Σ. Φακίτσα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής κ. Φακής και οι βοηθοί του ο κ. Καραμπούλας και η κ. Ραμάι.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας (59’ Κακαράντζας), Β. Σακοράφας (59’ Χρ. Σακοράφας), Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Δραχαλίβας (46’ Σαπάκος), Μπουμπουνάρας (46’ Τζιούργκανος).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας, Κ. Μήσιος (53’ λ.τ. Γεωργούλης), Μάρκου, Αθανασούλης (39’ Πάτσης), Γκάμπας (71’ Λάκης), Πάσος, Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Θανασούλης (39’ Χαράλαμπος).

 

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΠΟΕ
Με το δεξί ξεκίνησε τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο ΠΟΕ ο οποίος επικράτησε στα Βούναινα της ομώνυμης ομάδας με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι πάλεψαν μέχρι το τέλος κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 και απείλησαν για την ισοφάριση. Έτσι το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά εξελίχθηκε σε ντέρμπι.
Ο ΠΟΕ άνοιξε το σκορ στο 15’ με την κεφαλιά του Μπούσια μετά από σέντρα του Νταμπώση. Στο 20’ ο Ι. Κυρίτσης επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-2, ενώ στο 65’ ο Ματούλας (σε μία φάση που ξεκίνησε από τον Γελαλή) μετά από ωραία ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Νωρίτερα στο 62’ ο ΠΟΕ είχε μείνει με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαχρήστος (είχε περάσει στο παιχνίδι στο 50’).
Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, ενέτειναν τις προσπάθειές τους στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι.
Αρχικά ο Ραπτόπουλος στο 71’ μετά από φάουλ του Σ. Χατζηλιάδη μείωσε σε 1-3, ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 75’ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Ο Σ. Χατζηλιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκομοδίσης δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 87’ ο Γκομοσίδης μείωσε μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ σε 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι υπόλοιπες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν καρποφίρησαν.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς (70’ Γκομοσίδης), Καρέτζος, Μερτζανίδης Ηλ., Χατζηλιάδης Γ., Σχοινάς (70’ Ραπτόπουλος), Χριστοδούλου Κ. (82’ Μερτζανίδης Φ.), Κατσιώτης, Καζάνι Γκ. (85’ Καζάνι Κ.), Τριανταφυλλόπουλος, Χατζηλιάδης Σ.
ΠΟΕ (Μπουκουβάλας): Γούπος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Τοπόσογλου (46’ Γελαλής), Νταμπώσης (65’ Μπαρλαγιάννης), Ι. Κυρίτσης, Αθ. Κυρίτσης, Μπούνα, Παναγιώτου, Ματούλας, Καραμάνος (50’ Παπαχρήστος).

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Η ανατροπή της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο Ν. Πολιτείας όπου ο Τύρναβος 2005 αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.
Σ’ ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι, με καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες η Αστραπή προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με το γκολ του Μπέτση με πλασέ μετά από ασίστ του Μπόντε.
Οι γηπεδούχοι- βλέποντας ότι ο αντίπαλός τους αιφνιδιάστηκε- προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να σιγουρέψουν περισσότερο την κατάσταση δημιουργώντας ευκαιρίες (κυρίως με τους Μπέτση και Μπόντε) οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Στην επανάληψη οι αλλαγές που έκαναν οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν καρπούς, για να φτάσουμε στο 67’ όταν μετά από κόρνερ του Τζιόλα, ο τερματοφύλακας της Αστραπής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Νάτσης από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1, ενώ στο 75’ ο Τζιόλας με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 1-2. Μια καλή κεφαλιά του Καλτσά στο 81’ δεν βρήκε στόχο κι έτσι το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Μπάρδας (75’ Αργυρακούλης), Μάρκου, Χασιώτης, Κατσιάνος, Βενέτης, Καψιώχας, Μπέτσης (70’ λ.τ. Κοταρέλας), Ιωαννίδης, Καλτσάς (75’ Σκόμπας), Μπόντε.
ΤYΡΝΑΒΟΣ 2005 (Παραφέστας-Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος (49’ Μπάκος), Γαλάνης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Βλιώρας, Γανός (78’ Φιλίππου), Τζιόλας, Πατσιωτός (85’ Καλέσης Απ.), Γκαντρής (67’ Κοκόμπελης), Νάτσης.

 

Ο ΤΣΙΑΓΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
Το γκολ του Τσιάγκου στο 67ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Δόξα Αργυροπουλίου (1-0) απέναντι στην πολλά υποσχόμενη φέτος Λάρισα 2012 και να χαρίσει τους πρώτους τρεις βαθμούς στους «κιτρινόμαυρους». Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν αγχωμένοι και αυτό τους επηρέασε σημαντικά. Δημιούργησαν ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ όπως με τους Παν. Φλώρο, Δ. Μανακούσιο και Δ. Κίτσιο, αλλά στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Αντ’ αυτού στο 67’ και συγκεκριμένα από το φάουλ που εκτέλεσε ο Κακαζούκης, ο Τσιάγκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Η Λάρισα 2012 δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Στο 90’ ένα τετ α τετ του σκόρερ της αναμέτρησης εξουδετέρωσε ο Μπρέλλας.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Καφφές, Περήφανος, Κακαζούκης, Σαΐτης, Κυρίτσης (89’ Μπαχτσιβάνος Σ/Χ), Ταρταμπούκας (60’ Γκαραγκούνης), Ζάχος, Κόκορας (72’ Χατζής), Τσιάγκος.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μπρέλλας, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π. (65’ Σελήνης), Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ. (75’ Μανακούσιος Θ.), Μολάς, Κίτσιος Δ., Βούζας (85’ Νταής), Τσιάκος, Φλώρος Παν. (60’ Δαλαμπύρας), Μανακούσιος Δ.

 

«ΧΡΥΣΗ» ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ
Σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας (το άγχος της πρεμιέρας και η κούραση της προετοιμασίας επηρέασαν τους παίκτες των δύο ομάδων), η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Φαλανιακό. Η έμπνευση του τεχνικού των «πρασίνων» Βασίλη Μπακογιάννη να ρίξει στο παιχνίδι τον Πουρνάρα (στο 65’) αποδείχθηκε σωτήρια για την ομάδα του και παράλληλα καθοριστικής σημασίας για την έκβαση του παιχνιδιού, καθώς ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ στο 81’ το τελικό 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν μία άκαρπη υπεροχή στο πρώτο 25λεπτο του α’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στη συνέχεια στην επίθεση, το παιχνίδι κάπου ισορρόπησε προς το τέλος, αλλά σε γενικές γραμμές, επιθετικά δεν υπήρξε κάτι το εντυπωσιακό. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 43’ όταν το σουτ του Τσούτσα «έξυσε» τη δεξιά συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας.
Το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε σχεδόν το ίδιο και στην επανάληψη, με τους δύο αντιπάλους να έχουν κατά διαστήματα την υπεροχή των κινήσεων. Η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 54’ όταν το δυνατό σουτ του Γκατζούλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαϊωάννου, για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο Πουρνάρας έβαλε τη σφραγίδα του διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Κοτούμπα και Ακρίβου.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Αμπατζίδης (65’ Πουρνάρας), Μπαμπάλης, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέντζας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας (88’ Τσιουμάνης), Μάτος, Τσιαντούλης.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας (90’ Γκάζι), Βαρσάμης, Σουλιώτης, Αλεξανδρής (59’ Ηλ. Πανταζής), Πανταζής (85’ Τσακνάκης), Κολοβός, Σέσι, Λυγούρας, Παπαγεωργίου (65’ Αλατάς), Τσούτσας.

 

ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ
Δυνατό και αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στο γήπεδο των Ελευθερών, όπου Ηρακλής Λάρισας και Δαμασιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Στο 10’ από πάσα του Ζαφειρίου ο Γκιουρδάνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκουτζουρέλα, πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0.
Προηγουμένως στο 9’ διαδοχικά ο Σουγλής και ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσαν με κεφαλιές να απειλήσουν την εστία του Αναστασίου.
Σε συρτό σουτ του Καρατζιόλη στο 40’ο Αναστασίου έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 43’ο Ηρακλής έφτασε κοντά στο 2-0.
Ο Αποστόλου με εξαιρετική προσπάθεια έπιασε μέσα στην περιοχή το δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Δαμασιακού με εντυπωσιακή απόκρουση απέτρεψε ένα δεύτερο γκολ στην εστία του.
Στην επανάληψη και ενώ φαινόταν πως ο Ηρακλής έλεγχε το παιχνίδι, μετά το 57’ που τραυματίσθηκε ο Δημήτρης Κοντοθανάσης από δυνατό τάκλιν του Ιωαννίδη στο κέντρο του γηπέδου, ο Δαμασιακός έγινε πιο απειλητικός. Και στο 71’από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντζιά, ο Τσιάλτας πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
Μάλιστα στο 73’ο Λούτσος έχασε ευκαιρία για το 1-2 και στο 75’είχαμε μετά από λεκτικές αντιπαραθέσεις επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου.
Λίγο πριν το τέλος στο 87’, ο Νάστας με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και μετά από δεκάλεπτη περίπου καθυστέρηση, το παιχνίδι τελείωσε 1-1.
Ο διαιτητής κ. Κουκούλης ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, στην επανάληψη υπέπεσε σε αρκετά λάθη κυρίως στον πειθαρχικό τομέα και εκφράσθηκαν πολλά παράπονα από την πλευρά του Ηρακλή, στο τέλος του αγώνα. Οι συνεργάτες του κ.κ. Παραφέστας, Τέγος, δεν συνάντησαν προβλήματα.
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ. (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης(46’Παπαμάνος), Μόσχος, Κοντοθανάσης(57’λ.τ. Παπαγιαννούλης), Μπάμης, Ζαφειρίου, Γκιουρδάνης(84’Φώτος), Αποστόλου, Νάστας(87’Σπανός).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Καζάκης): Γκουτζουρέλας, Μπακαίμης, Μόκας, Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Καρατζιόλης (59’Ραπτοτάσιος), Τιούτιος, Σουγλής, Ντόκος(72’Βίδρας), Λούτσος(90’Νάκας), Γεωργαντζιάς.
*Πριν ξεκινήσει ο αγώνας έγινε στον Ηρακλή η απονομή του Κυπέλλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη και τον διοικητικό της Ένωσης Πέτρο Μπανιά, για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 τοπική κατηγορία.
*Όσον αφορά στον τραυματισμό του Δημήτρη Κοντοθανάση, ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αρχικά φάνηκε και ο μικρός σήμερα θα εξετασθεί από τον ορθοπαιδικό κ.Γιώργο Μπασδέκη. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι καλό οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να είναι πιο προσεκτικοί στα μαρκαρίσματα που κάνουν, για να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς.
*Τα επεισόδια που έγιναν στο 75’εκτός αγωνιστικού χώρου για ασήμαντη αφορμή θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αλλά ο εκνευρισμός της στιγμής οδηγεί σε τέτοιες καταστάσεις, που κανείς δεν επιθυμεί. Να σημειώσουμε πως ρόλο πυροσβέστη στα επεισόδια έπαιξε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Γιάννης Ιωαννίδης, που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν στο γήπεδο Φαλάνης ο τοπικός Σμόλικας και ο Δωτιέας Αγιάς. Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να δημιουργούν η καθεμία τις δικές της ευκαιρίες.
Η ουσία είναι ότι «μίλησαν» τα δύο έμπειρα σέντερ φορ και συγκεκριμένα ο Κακαβίτσης για λογαριασμό των γηπεδούχων, που με μονοκόμματο σουτ, μετά από σέντρα του Σκούπρα, πέτυχε το 1-0 στο 10ο λεπτό, ενώ ο Τσατσαλίδης από την πλευρά των φιλοξενουμένων, αφού δέχθηκε την μπάλα από τον Τσιρογιάννη, απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο 70’.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης (60’ Κόκρας), Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης (83’ Τεκέδης), Λιούσκας, Τάχας (80’ Τσιρογιάννης), Κατσαρός (78’ Γάλλος), Κακαβίτσης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Γούτος Ν. (85’ Τσαγκαλάς), Ντακούλας, Ριζούλης, Σβερκούλης (60’ Φλέγκας), Χαλάτσης (54’ Υφαντής), Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης (75’ λ.τ. Γούτος Ε.).

 

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Συκούριο ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Αετό Αμυγδαλέας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία, αλλά δεν ευτύχησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Εξωαγωνιστικά, η ομάδα του Κισσάβου, προχώρησε στην τελευταία της μεταγραφική κίνηση καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον έμπειρο τερματοφύλακα Βαγγέλη Πουτσιάκα από τον Αετό Μακρυχωρίου, ο οποίος αναμένεται να συμβάλει ουσιαστικά στη φετινή προσπάθεια.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Γιαννακός): Φαρμάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Αργύρης (80’ Παυλόπουλος), Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Δίχρης, Ζαϊρές (65’ Τζιούρας), Πλιάγκας, Μάντζαρης, Πετράκης.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός (46’ Χατζηιωαννίδης), Περδίκης, Πρίφτης, Πολύζος, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Δημητρέλης (70’ Ραμάι), Σπανός, Καρβούνης.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Συκούριο-Αμυγδαλέα    0-0
Βούναινα-ΠΟ Ελασσόνας    2-3
Αστραπή Ν.Π.-Τύρναβος    1-2
Δήμητρα Γιάνν.-Φαλανιακός    1-0
Σμόλικας-Δωτιέας    1-1
Αργυροπούλι-Λάρισα 2012    1-0
Οικονόμος-Βλαχογιάννι    5-0
Ηρακλής Λάρ.-Δαμασιακός    1-1

 

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/9, 17:00)
Βούναινα    -    Συκούριο
Αμυγδαλέα    -    Αστραπή Ν.Π.
ΠΟ Ελασσόνας    -    Δήμητρα Γιάνν.
Τύρναβος    -    Σμόλικας
Φαλανιακός    -    Αργυροπούλι
Δωτιέας    -    Οικονόμος
Λάρισα 2012    -    Δαμασιακός
Βλαχογιάννι    -    Ηρακλής Λάρ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    5-0    3
ΠΟ Ελασσόνας    3-2    3
Τύρναβος    2-1    3
Αργυροπούλι    1-0    3
Δήμητρα Γιάνν.    1-0    3
Δαμασιακός    1-1    1
Δωτιέας    1-1    1
Ηρακλής Λάρ.    1-1    1
Σμόλικας    1-1    1
Αμυγδαλέα    0-0    1
Συκούριο    0-0    1
Βούναινα    2-3    0
Αστραπή Ν.Π.    1-2    0
Λάρισα 2012    0-1    0
Φαλανιακός    0-1    0
Βλαχογιάννι    0-5    0

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass