ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή στην Α’ ΕΠΣΛ

• Με τη στήριξη των φιλάθλων που καλούνται να είναι κοντά στην ομάδα • Θεόδωρος Τόκας «Να γίνει ένα καθαρό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να παιχθεί στο... χόρτο». • Κώστας Καζάκης «Θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για το Δαμάσι»

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 22:02

Γήπεδο «Δημήτρη Μουσιάρη-Ανδρέα Ζέρμα». Το Δαμάσι έχει χάσει δύο δικά του παιδιά σε τροχαία και τα ονόματα των αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών, είναι αναγραμμένα στην είσοδο του γηπέδου.

Ο υδράργυρος έδειχνε προχθές τους 35 βαθμούς, η δυσφορία λόγω της ζέστης ήταν έντονη, όμως ο...κάπτεν της ομάδας ο τεχνικός Κώστας Καζάκης, είχε έτοιμο τα πλάνο της προπόνησης.
Λάτρης της σκληρής δουλειάς, σοβαρός και μετρημένος στα λόγια του, έχει δημιουργήσει από πέρυσι ένα ομοιογενές σύνολο, που ανέβηκε από την Α1 ΕΠΣΛ στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και σκοπός του είναι να παραμείνει η ομάδα εκεί, αν μπορεί και μόνιμα.
Μέσα σε ένα γήπεδο πραγματικό χαλί που φροντίζουν να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση οι διοικούντες, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, ο πρόεδρος του σωματείου Θεόδωρος Τόκας που ήταν παρών με παράγοντες της ομάδας και ο προπονητής Κώστας Καζάκης, σε δηλώσεις τους που έκαναν επισήμαναν τα εξής:

Κώστας Καζάκης (προπονητής):
 «Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές, είναι έμπειρα παιδιά τα περισσότερα από το χωριό και θα μας βοηθήσουν για να σταθούμε στην κατηγορία.
Το πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μερικές θα είναι πολύ δυνατές, σχεδόν ενισχυθήκανε όλες και εκτιμώ πως θα είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».
 -Ένα μήνυμα για τον κόσμο.
«Να είναι υπερήφανος για την ομάδα, θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για το καλό του χωριού γιατί οι φίλαθλοι αξίζουν πολλά, διότι αγαπούν την ομάδα, την ακολουθούν παντού και είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε όσο περισσότερες χαρές μπορούμε».

 

Θεόδωρος Τόκας (πρόεδρος):
«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Η άνετη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Να μην λέμε μεγάλα πράγματα, όπως λένε οι περισσότεροι, στην πρώτη πεντάδα και παραπάνω. Εμείς έχουμε το γνώθι σ’ αυτόν και δεν κάνουμε όνειρα που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.
Είμαστε 16 ομάδες, αν οι 15 είναι στην πεντάδα τότε ο τελευταίος ποιος θα είναι;
Εμείς λέμε μόνο παραμονή και γι’αυτό τον σκοπό θα αγωνισθεί η ομάδα, από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από τον κόσμο ζητάμε να στηρίξει την ομάδα, να είναι κοντά στα καλά αλλά και στα αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης μας. Να έχουμε την υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό και να γίνει ένα καθαρό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να παιχθεί στο γήπεδο, στο...χόρτο. Ο καλύτερος αγωνιστικά να παίρνει αυτό που του αξίζει».

 

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Πέντε παίκτες αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο και αυτοί είναι οι: Ιωάννης Ιωαννίδης, Γεώργιος Γεωργατζιάς, Δημήτρης Μουσιάρης(Δόξα Βλαχογιαννίου), Στέφανος Σουγλής(Δολιχιακός), Κωνσταντίνος Γκουτζουρέλας (Π.Ο.Ε.). Με υποσχετική παραχωρήθηκε ο Ξενοφών Καλογιάννης, στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

 

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
Πολλές ομάδες έχουν θέμα με βοηθητικούς χώρους για να κάνουν προπόνηση, αλλά στο Δαμάσι δεν θα υφίσταται πλέον τέτοιο πρόβλημα. Σε εξέλιξη λοιπόν βρίσκονται εργασίες από τον Δήμο Τυρνάβου για βοηθητικό γήπεδο και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

 

Τι είπαν οι παίκτες

Οι παίκτες συνειδητοποιούν πως θα είναι μια δύσκολη χρονιά, γι’αυτό και κρατούν χαμηλούς τόνους. Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους ορισμένοι εξ’ αυτών, τόνισαν τα εξής:

 

Θοδωρής Τσιάλτας:
«Θέλουμε ο Δαμασιακός ως νεοφώτιστη ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για τις συνθήκες του πρωταθλήματος της Α’ΕΠΣΛ, γιατί πιστεύω πως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

 

Στέλιος Λούτσος:
«Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ενισχυθήκαμε με παιδιά του χωριού και θα μας βοηθήσουν στα μέγιστα, όπως και οι άλλοι παίκτες που είναι έμπειροι. Γνωρίζουμε πως είναι μια δύσκολη κατηγορία, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι και σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

 

Δημήτρης Μουσιάρης:
«Στόχος της ομάδας μας είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Εγώ ως ανιψιός του αδικοχαμένου Δημήτρη Μουσιάρη ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους, ακόμη πιο πολύ, με συνεχή προπόνηση σε καθημερινή βάση, για να φτάσω σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο.
Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα στους αγώνες και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο.
Όσον αφορά στο μήνυμα που στέλνουμε στον κόσμο είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλυτερό μας εαυτό και θέλουμε να πιστέψει σε εμάς».

 

Αλέξανδρος Μόκας:
«Πιστεύω πως είμαστε σε καλό επίπεδο και έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και βέβαια όσο περνάει ο καιρός, θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Τα παιδιά που ήρθανε θα μας βοηθήσουνε, πάνω από όλα να έχουμε υγεία, ο προπονητής θα έχει λύσεις και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass