ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΝΤΖΙΑΣ:

Αν ήταν ο Γιάννης θα άλλαζαν όλα…

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 22:35
Στη φωτογραφία ο Γιώργος Λαδόπουλος (αριστερά) ακούει προσεκτικά τον Ευθύμη Ρεντζιά στις απόψεις του για την εικόνα της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ έχοντας δίπλα του τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα (δεξιά) Στη φωτογραφία ο Γιώργος Λαδόπουλος (αριστερά) ακούει προσεκτικά τον Ευθύμη Ρεντζιά στις απόψεις του για την εικόνα της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ έχοντας δίπλα του τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα (δεξιά)

Η εθνική Ελλάδας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ αλλά οι εμφανίσεις της ήταν δύο ταχυτήτων. Άσχημες στο Ελσίνκι που έγινε η πρώτη φάση και πολύ καλές στη δεύτερη φάση στην Πόλη με τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά χάνοντας από τη Ρωσία, αν και θεωρήθηκε άδικος βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας για τον δρόμο τρεξίματος στα Μετέωρα βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ευθύμης Ρεντζιάς, διεθνής μπασκετμπολίστας, που έχοντας δίπλα του έναν άλλο αντιπεριφερειάρχη, τον Γιώργο Λαδόπουλο(δέχθηκε σχετικά πειράγματα για αθλητικά προγράμματα στους αγρότες) μας είπε για την πορεία της εθνικής : «Η εθνική Ελλάδας σίγουρα σχεδιάστηκε διαφορετικά στην αρχή της σεζόν έχοντας στη σύνθεσή της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τελικά κατέληξε χωρίς τον παίκτη που θα έκανε τη διαφορά της ομάδας μας στη διοργάνωση.

Νομίζω ότι αν έπαιζε ο Γιάννης όλα θα ήταν διαφορετικά και η ομάδα θα έφθανε μέχρι και τον τελικό παρά τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν Σλοβενία και Σερβία.

Στη αρχή του τουρνουά δεν βρήκε βηματισμό λόγω αυτού του προβλήματος, όταν βρήκε όμως έπαιξε καλύτερα και αν ήταν πιο εύστοχοι οι παίκτες στις βολές στον προημιτελικό αγώνα με τη Ρωσία θα ήμασταν στα ημιτελικά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους που κράτησαν την εθνική στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης γιατί μπορεί να έχουμε στόχο τα μετάλλια και ξεχνάμε πόσες χώρες έμειναν εκτός πολλές φορές».

Τέλος μιλώντας για τους στόχους στην Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού είπε ότι η φιλοσοφία αλλάζει και σύντομα σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό θα υλοποιηθούν καινοτόμα προγράμματα που θα προσπαθήσουν να δώσουν διεξόδους από την οικονομική κρίση στα αθλητικά σωματεία σε μια δύσκολη εποχή. Και τη λύση αυτή μπορούν να τη δώσουν στελέχη της οικονομικής αθλητικής αγοράς.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass