ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Άστραψε και βρόντηξε ο Κούγιας

*«Θα με ξαναδείτε στη γιορτή των Χριστουγέννων» *Η Λάρισα δεν είναι τόπος διακοπών αλλά σκληρής δουλειάς»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 22:28

Άστραψε και βρόντηξε χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους παίκτες του κατά τη γνωριμία που τους έκανε με τον νέο τεχνικό.

Τους είπε συγκεκριμένα: «Όταν την τρίτη αγωνιστική αναγκάζεται ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας να διώξει προπονητή φταίει ο ίδιος πρώτα και μετά φταίτε εσείς. Να ξέρετε από σήμερα θα με ξαναδείτε στη γιορτή των Χριστουγέννων και να εύχεστε αυτή η γιορτή να μην είναι η τελευταία σας στη Λάρισα. Όποιος δεν μπορεί να ξέρετε ότι θα φύγει, εδώ δεν είναι τόπος διακοπών, είναι τόπος σκληρής δουλειάς μιας μεγάλης ομάδας.

Εργάζομαι καθημερινά πολύ σκληρά για να σας πληρώνω εσάς και εσείς πρέπει να εργάζεστε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να κάνετε ευτυχισμένους τους οπαδούς και μένα.

Από δω και πέρα θα μιλάτε μόνο με τον προπονητή, να κοιτάξετε να τον κερδίσετε μην τολμήσετε να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Και να θυμάστε αντριλίκι δεν είναι να χτυπάμε τον αντίπαλο. Αυτό είναι ψευτομαγκιά. Αντριλίκι είναι να τρέχουμε πιο γρήγορα από τον αντίπαλο, να πηδάμε πιο ψηλά και να ακούμε τον προπονητή. Από δω και πέρα δεν θα έρχομαι στα αποδυτήρια πριν και μετά τους αγώνες. Θα με ξαναδείτε τα Χριστούγεννα στη σουίτα μου και μετά από κάθε παιχνίδι θα σημειώνω...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass