ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Πεζοπορία παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 16:05

Παράλληλα με τους αγώνες του ημιμαραθωνίου 21 χιλιομέτρων και Σέγκια trail 8 χιλιόμετρων την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στον 2ο Ορειβατικό αγώνα στην Τσαριτσάνη, θα γίνουν και οι εξής πεζοπορίες:


1η. Πεζοπορία (Μονοπάτι Νο1 -Κρυόβρυση-Νερόμυλοι-Σμίξη-δασικός δρόμος-συνοικία Παναγιά)-Τσαριτσάνη.
Εκκίνηση και τερματισμός Κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης, απόσταση 4.5 χλμ. Όσοι αγαπούν τη φύση είναι μια καλή ευκαιρία να συμμετέχουν και να γνωρίσουν από κοντά τα βότανα, τα άγρια χόρτα, τους κάκτους, να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης και του δάσους Τσαριτσάνης και στην επιστροφή να ξεναγηθούν στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία, τον πύργο του Μάμτζιου, την Οικονόμειο Σχολή, τα λαγούμια, τις εκκλησίες, το Αυστριακό προξενείο και τα μνημεία της πλατείας.
2η. Βόλτα-Πεζοπορία-( φύση, ιστορία και πολιτισμός Απόστασης 1.5χλμ. απευθύνεται κυρίως, σε συνοδούς αθλητών, επισκέπτες και όσους θέλουν να κάνουν μια βόλτα γνωριμίας με την Τσαριτσάνη, τις εκκλησίες, τα ιστορικά μνημεία, να χαρούν τις ομορφιές της φύσης και να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό της. Η συμμετοχή στις πεζοπορίες είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητα εφόδια για τους πεζοπόρους τα αθλητικά παπούτσια και το νερό.
3.Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ορειβατικού Αγώνα Τσαριτσάνης ανακοίνωσε τη λήξη των εγγραφών στον 2ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης, που περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο βουνού 21 χιλιόμετρων και τον αγώνα Σέγκια trail 8 χιλιόμετρων, με τη συμμετοχή των αθλητών να είναι τετραπλάσια του 1ου ορειβατικού αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass