ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση στον Απόλλωνα

• Κανονικά το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σουλίδης

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 22:21

Οι πρώτοι αγώνες των ομίλων για το Κύπελλο Ελλάδος ορίσθηκαν χθες από την ΕΠΟ και ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνισθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15 στην Αθήνα, στο «Ελ Πάσο» με την ομάδα της Καλλιθέας.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» κινούνται σε ρυθμούς Κυπέλλου και μέχρι τότε θα προετοιμάζεται η ομάδα με προπονήσεις στο γήπεδο της Τερψιθέας, ενώ αποφασίσθηκε να μην δοθεί κάποιο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο σωματείο της Γ’Εθνικής.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα.
Χθες έβγαλε όλη την προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις ο Άκης Σουλίδης που είχε αιμάτωμα στον μηρό από τον φιλικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όσον αφορά τώρα στο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League αυτό είναι άγνωστο και χαρακτηριστικά τα λόγια του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ανδρέα Πασπαλιάρη: «Χθες που μίλησα με παράγοντα ομάδας των Αθηνών και του ανέφερα πως μπορεί να έχουμε πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, μου είπε πως φαίνεσαι πολύ αισιόδοξος. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε λοιπόν πότε θα είναι η ακριβής ημερομηνία.
Όλες οι ομάδες θέλουν το συντομότερο δυνατό».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass