ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΛ-Ατρόμητος: Μάνταλος

• Ο Λαρισαίος βοηθός Δημ. Γκάγκας στην Τούμπα

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 17:47

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018.

Ο 37χρονος, Σταύρος Μάνταλος, καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Καβάλας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:15 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Βασίλης Καραβασίλης επίσης από τον σύνδεσμο Καβάλας και ο Πέτρος Πάτρας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Βρέσκας, από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τσαχειλίδης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά. Ο Μάνταλος ήταν τέταρτος διαιτητής την προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα γίνει το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της Super League. Επίσης ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θα «σφυρίξει» το ματς της ΑΕΚ με την (τυπικά γηπεδούχο) Λαμία στο Περιστέρι, ενώ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία θα βρεθεί στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής:

• ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9
16:00 Λεβαδειακός-Ξάνθη: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Γκαμαρης (Αθηνών), παρ.: Κραταζάς(Εύβοιας)
18:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος : Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Γκαιτατζής(Δράμας)
20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Κουτσιαύτης (Αρτας), Μπαλτάς (Αχαϊας), Ποντίκης (Πρέβεζας-Λευκάδας), 4ος: Σελίμος (Λακωνίας), παρ.: Γιακουμής (Αθηνών)

• ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9
16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Ακρίβος (Αθηνών), Μεϊντάνας (Αχαϊας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Μπέρσης(Αρκαδίας)
18:15 Πλατανιάς-Κέρκυρα: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.: Φαντόπουλος(Πειραιά)
18:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος: Μάνταλος (Καβάλας), Καραβασίλης (Καβάλας), Πάτρας (Μακεδονίας), 4ος: Βρέσκας (Ημαθίας), παρ.: Τσαχειλίδης(Πειραιά)
20:30 Λαμία-ΑΕΚ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.: Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

• ΔΕΥΤΕΡΑ 18/9
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Σίπκας (Πέλλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Τεροβότσας(Αιτωλοακαρνανίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass