ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ

Eνας Αστέρας που θέλει να... λάμψει

• Σπύρος Μούτσιος: «Στόχος μας να χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι» • Γιώργος Αγγελούλης: «Μέσα από την οικογένεια έρχονται και οι επιτυχίες»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 22:21

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής κατηγορίας είναι ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, ο οποίος την Κυριακή το απόγευμα θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Α.Ο.Ελευθεραί.


Νεοφώτιστος στην κατηγορία θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο.
Τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και ο προπονητής Σπύρος Μούτσιος κρατούν χαμηλούς τόνους, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως καθρέπτης είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί θα φανούν οι δυνατότητες της ομάδας.
Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός ηγέτης Σπύρος Μούτσιος, ο οποίος είναι ένας τρισευτυχισμένος παππούς (σ.σ. η αγαπημένη του κόρη Ευαγγελία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι), τόνισε τα εξής: «Θέλουμε πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε και κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ως γιορτή. Έχουμε καλή διοίκηση, καλό γήπεδο και καλούς ποδοσφαιριστές.
Είμαστε μια οικογένεια, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των διοικητικών της ομάδας, οι οποίοι επισήμαναν:

 

Γιώργος Αγγελούλης (πρόεδρος): «Καταρχάς να έχουμε μια καλή χρονιά σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και όχι μόνο στους ποδοσφαιρικούς, χωρίς τραυματισμούς.
Η φιλοσοφία μας από τότε που αναλάβαμε εμείς οι παλιοί παίκτες του Αστέρα τη διοίκηση είναι να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα. Όταν συζητούσαμε με τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα αλλά και άλλες χρονιές, το πρώτο πράγμα που τους λέγαμε ήταν αυτό. Και όλα τα παιδιά πριν δώσουμε τα χέρια, ήταν σύμφωνοι με αυτή τη φιλοσοφία μας. Μέσα από την οικογένεια έρχονται και οι επιτυχίες. Όσον αφορά στη φετινή χρονιά, στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια άνετη παραμονή. Το οικογενειακό κλίμα είναι μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών, οφείλουμε να το διατηρήσουμε καθόλη τη χρονιά και πιστεύω πως αυτό είναι ό,τι το καλύτερο για να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα μια ομάδα».

 

Ανδρέας Καρακάσης (αντιπρόεδρος): «Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους. Στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα και στον Αχιλλέα που μας εκπροσωπούν στις μεγάλες κατηγορίες, να πετύχουν τους στόχους τους.
Εμείς ξεκινήσαμε με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία, οι ποδοσφαιριστές παίζουν για τη φανέλα και μόνο. Δεν δώσαμε χρήματα για μεταγραφές και τα παιδιά συνειδητοποιούν πως θέλουμε να χαρούμε όλοι μας τα παιχνίδια.
Πιστεύουμε πάρα πολύ στον κ.Σπύρο Μούτσιο γιατί είναι γνώστης της κατηγορίας και ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά. Εμείς ως διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο κ.Αγγελούλη προσπαθούμε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται να τα λύσουμε στην πορεία και όλα κυλούν ρολόι».


Κώστας Σδράλης (μέλος): «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, πόσο μάλιστα περισσότερο για μια ομάδα που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Χρειάζεται υπομονή, διαρκής προσπάθεια και να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Τα πολλά λόγια στο ποδόσφαιρο είναι φτώχεια, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να είσαι ενωμένος στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και υγεία σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, διότι αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες».

 

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Βαγγέλης Χαρούλης (Νεάπολη), Σέργιος Βουτυρίτσας (Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Χρήστος Λένας (Ιπποκράτης Λάρισας), Στέλιος Καραλής, Γιάννης Μπουρονίκος (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Μπιρόλ (Α.Ε.Φαρκαδόνας) και Τζιπουργιενούδης (φοιτητής από Σέρρες).
Αποχώρησε μόνο ο Θέμης Κουτσογιάννης ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό Χειμαδίου.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Επτά φιλικά παιχνίδια έδωσε ο Αστέρας στη διάρκεια της προετοιμασίας του και σημείωσε τα παρακάτω αποτελέσματα:
-Ελευθεραί-Μελισσοχώρι    1-1
-Μελισσοχώρι-Ελευθεραί    1-3
-Μελισσοχώρι-Αμυγδαλέα    1-2
-Μελισσοχώρι-Δαμασιακός    2-2
-Μελισσοχώρι-Νίκαια    2-0
-Μελισσοχώρι-Καλοχώρι    1-0
-Μελισσοχώρι-Γλαύκη    5-2

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στους ποδοσφαιριστές, τέσσερις εκ των οποίων δήλωσαν τα εξής:

Βαγγέλης Χαρούλης: «Ξεκινάει μια καινούργια χρονιά, είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει αρκετά νέα παιδιά, με όρεξη για δουλειά. Να είμαστε υγιείς πάνω από όλα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια αξιόλογη πορεία στην Α1 ΕΠΣΛ».

Βάγιος Αβδουλάς: «Αγωνιζόμαστε σε μια κατηγορία όπου όλες σχεδόν οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Στόχος μας είναι ή όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή και από κει και πέρα αν προκύψει κάτι καλύτερο και αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο.
Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γιώργος Λιάγκας: «Καταρχάς έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή μας τον κ. Μούτσιο. Η φιλοσοφία των ανθρώπων της διοίκησης δεν αλλάζει, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Κώστας Χατζής: «Θέλουμε πρώτα από όλα να καταφέρουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Είναι μια δύσκολη κατηγορία, με πολύ καλές ομάδες αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ομοιογενές σύνολο».

 

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Τη βοήθεια του Θεού ζήτησαν χθες παράγοντες, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας, στον καθιερωμένο αγιασμό που τελέσθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση, στο γήπεδο Μελισσοχωρίου.
Ο πατήρ Μελέτιος μάλιστα φάνηκε και γνώστης του ποδοσφαίρου, δίνοντας και τις κατάλληλες συμβουλές: «Να υπάρχει αγάπη, σεβασμός και όλοι μαζί να είσαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά. Μπορεί παράδειγμα ο τερματοφύλακας να δεχθεί στα παιχνίδια γκολ, όμως στη συνέχεια μπορεί να κάνει και εντυπωσιακές αποκρούσεις. Όταν είστε ενωμένοι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Εύχομαι επιτυχίες στην ομάδα, υγεία και να έχετε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Μεθαύριο Παρασκευή το βράδυ ο Αστέρας Μελισσοχωρίου διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του στην πλατεία του χωριού και καλεί τους φίλους της ομάδας να απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass