ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Πρόστιμο στους παίκτες, όλα ανοιχτά για Πάους

• «Η ομάδα γύρισε περισσότερες φορές την μπάλα απ’ ό,τι επιτέθηκε στην αντίπαλη εστία»

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 22:02

Η προχθεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ μπορεί να ήταν φυσιολογική (όπως και αυτή της πρεμιέρας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με 4-1) αλλά η εμφάνιση της λαρισινής ομάδας που έφερε και τη βαριά ήττα με 4-0 γέμισε θλίψη τους πάντες και προβλημάτισε, αφού δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει ένα μόνο σουτ(και αυτό μακριά από την εστία) σε ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Τέτοια εικόνα δεν θα είχε η ΑΕΛ ακόμα και αν έπαιζε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.
Η εμφάνιση αυτή εξόργισε κυριολεκτικά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που τα «βέλη» του στρέφονται τόσο προς τους παίκτες όσο βέβαια και προς τον τεχνικό Αντρέ Πάους στον οποίο είπε: «Πρώτη φορά βλέπω ομάδα μου να γυρνάει δώδεκα φορές περισσότερες την μπάλα πίσω στην άμυνα από αυτές που επιτίθεται. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».
Η πρώτη απόφαση που πήρε ο κ.Κούγιας είναι να τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές με πρόστιμο και το οποίο θα είναι το 1/10 του ετήσιου μισθού τους για να είναι νόμιμο. Πάντως η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει ένα «παράθυρο» ή αλλιώς μια δεύτερη ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα ισχύσει το πρόστιμο σε περίπτωση που η ομάδα στα επόμενα πέντε δύσκολα παιχνίδια καταφέρει να κερδίσει έξι βαθμούς.

 

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΠΑΟΥΣ
Η συνέχιση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Ολλανδό τεχνικό Αντρέ Πάους θα κριθεί σήμερα το πρωί καθώς όλα είναι ανοιχτά. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ του καταλογίζει ευθύνες για τη συνεργασία με τους παίκτες και θεωρεί ότι έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων.
Πάντως δύσκολα ο Πάους θα πάρει άλλη ευκαιρία με την ΠΑΕ ΑΕΛ να διαψεύδει κατηγορηματικά χθες την ονοματολογία που αναπτύχθηκε και ιδιαίτερα για το όνομα του Γιάννη Μαντζουράκη με τον οποίο ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ.
Από την ΠΑΕ διαψεύδουν και την επιστροφή του Ηλία Φυντάνη για τον οποίο υποστήριξαν ότι έχει ευθύνη για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας γιατί ήρθε ως τεχνικός διευθυντής και όχι για να αναλάβει βοηθός προπονητή όπως έκανε και έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο τον Πάους.
Αυτή τη στιγμή αν φύγει ο Πάους το θέμα του αντικαταστάτη του είναι ανοιχτό και υπάρχουν προτάσεις για Έλληνες και ξένους τεχνικούς που θα αξιολογηθούν. Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης από μια ομάδα προπονητών που είναι σε αμφισβήτηση.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ
Σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχουν ρεπό ενώ χθες έγινε προπόνηση με αυτούς που αγωνίσθηκαν(;) προχθές στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ να κάνουν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.
Ο Πάους μιλώντας στους παίκτες τους είπε ότι τίποτα δεν βγήκε από αυτό που δοκίμασαν στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να έχουν μια πολύ άσχημη εικόνα.

 

Προτάθηκε ο Ντόστανιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΕΛ προτάθηκε και ένας παλιός γνώριμος, ο Ράτκο Ντόστανιτς που είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο της ομάδας πριν δυο χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Πέρυσι δούλεψε στις ομάδες του Λεβαδειακού και της Βέροιας.

 

Η συγγνώμη του Κριζμάν
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους φίλους της ΑΕΛ η κίνηση του Κριζμάν να ανταλλάξει φανέλες με τον Λιβάγια στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ. Η βαριά ήττα (4-0) αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση των «βυσσινί» απογοήτευσε τον κόσμο της ομάδας σε βαθμό τέτοιο, που η κίνηση του Κριζμάν φάνηκε εντελώς... αταίριαστη με το κλίμα.
Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε χθες από ανθρώπους της διοίκησης και απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να προσβάλει κανέναν με μια τέτοια ενέργεια. Με τον Λιβάγια γνωρίζονται και είναι συμπατριώτες και είναι μια ενέργεια που συνηθίζεται στο εξωτερικό, όταν δύο παίκτες που προέρχονται από την ίδια χώρα συναντηθούν σε αγώνα πρωταθλήματος μιας τρίτης χώρας. Επισης, ζήτησε συγγνώμη αν με αυτή του την ενέργεια οι φίλαθλοι ενοχλήθηκαν, καθώς δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass