Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (1-1)

Πολύ καλός για ένα ημίχρονο

• Προηγήθηκε στο 8’ με τον Βουτσιά και ισοφάρισε ο Σόουζα στο 37’

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2017 22:25

Άρεσε ο Απόλλων Λάρισας για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης, παιχνίδι που έγινε στη Φιλιππούπολη και τελείωσε ισόπαλο 1-1.


Απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League, οι «κυνανόλευκοι» στα πρώτα 35’ της αναμέτρησης ήταν καταπληκτικοί και ενθουσίασαν τους 300 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.
Το σκορ άνοιξε ο Βουτσιάς για τον Απόλλωνα, με τον Σόουζα να ισοφαρίζει τον Άρη σε ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, με προσπάθεια για επιθετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και μέτρια εικόνα στο δεύτερο με τις πολλές αλλαγές.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 8’ με τον Πασχάλη Βουτσιά, που σκόραρε όπως και στο προηγούμενο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και απέναντι στον Καντoιμοίρη με σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο 11’ ο Λαμπρόπουλος έκανε τη σέντρα έξω από την περιοχή με στόχο τον Βουτσιά, οι αμυντικοί του Άρη έδιωξαν, η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Καρακατσάνη που δοκίμασε το αριστερό δυνατό σουτ, ο Καντιμοίρης όμως έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Με σουτ ο Βουτσιάς στο 24’ έστειλε την μπάλα άουτ, σε μια ακόμη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.
Ο Άρης που αιφνιδιάσθηκε από το πάθος των γηπεδούχων προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30’ ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ, ο Μουμίν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από την εστία του Φιρινίδη.
Στο 37’ ήρθε η ισοφάριση για τον Άρη. Ένα φάουλ εκτελέστηκε από τον Μπαργκάν στο δεύτερο δοκάρι, ο Σόουζα πετάχθηκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τις ομάδες, πριν πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα.
Σε εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν στο 40’ ο Φιρινίδης μπλόκαρε την μπάλα και αμέσως μετά στο 41’ ο πολύ καλός Λαμπρόπουλος απείλησε την εστία του Άρη όταν δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καντιμοίρη.
Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο καλό όσο το πρώτο.
Στο 61’ από κάθετη πάσα του Αγρόδημου, ο Σαχινίδης με αριστερό σουτ δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του, ενώ στο 72’ ο Κουρτεσιώτης από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Σαχινίδης έπιασε με τη μία το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ο Άρης στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να «κλέψει» και τη νίκη, όμως ο Πασάς που μπήκε ωραία στην περιοχή από πλάγια θέση, πλάσαρε άουτ.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθηνε ο κ.Γκαραγκάνης, που είχε βοηθούς τους κ.Θεοδώρου, Βρούτζο, ενώ 4ος ήταν ο κ.Πολυχρόνης, όλοι από την Ένωση Πιερίας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (86’ Παϊτέρης), Σάββας (46’ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης (82’ Καμπέρης), Ανδρέου Β. (84’ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας (67’ Ιορδανίδης), Χατζής (70’ Ιβανίδης), Λαμπρόπουλος (62’Διβανές), Σουλίδης (52’ λ.τ. Αγρόδημος), Καρακατσάνης (65’ Τσιλούλης), Βουτσιάς (55’ Μαυριάς), Σαχινίδης (75’ Μίλιτς).
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (70’ Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60’ Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (46’ Ιντζόγλου), Μπαργκάν (60’ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (70’ Λώττας), Διαμαντόπουλος (46’ Καπνίδης), Ντούνης (46’ Πασάς).
*Στο 52’ αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο πόδι του ο Ακης Σουλίδης και σήμερα θα φανεί αν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να χρειασθεί ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα να ακολουθήσει θεραπεία.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass