ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟ

Πρώτο επίσημο φιλικό

• Υποδέχεται στο κλ. Νεάπολης την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουκόιλ (16.30)

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 15:49

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο άρχισε.

Τα… αποκαλυπτήρια των «πρασίνων» μπροστά στο φίλαθλο κοινό θα γίνουν αύριο Κυριακή στο αναμορφωμένο κλειστό της Νεάπολης, στις 16.30 με αντίπαλο μία πρωταθλήτρια. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, Λουκόιλ Ακαντέμικ με συμμετοχή στους προκριματικούς του Champions League και με προπονητή τον Ισραηλινό, Sharon Drucker, γνωστό από τη θητεία του στις Μακάμπι Jerusalem, Λιέτουβος Ρίτας, Άρη, Οστάνδη, Ουράλ Γκρέιτ κ.ά. Το ρόστερ της Βουλγαρικής ομάδας γεμάτο με γνωστούς διεθνείς αθλητές, όπως οι Ivanov και Nikolov, αλλά και τους Αμερικανούς Clanton (πέρσι παίκτης του ΠΑΟΚ), Raffa από Virtus Roma, Dalton Preper από Ριέτι και Knox. Η Λουκόιλ Ακαντέμικ θα βρίσκεται στη Λάρισα από σήμερα Σάββατο (9/9), έως μεθαύριο Δευτέρα (11/9) και θα προπονηθεί στο κλειστό της Νεάπολης. Κόντρα σε αυτή την ομάδα με τις πολλές περγαμηνές, ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος, είναι έτοιμος να δώσει το πρώτο επίσημο και πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένοντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων του. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ ισχύουν και οι κάρτες διαρκείας για όσους τις έχουν ήδη αποκτήσει. Μάλιστα μετά από απόφαση της διοίκησης, ο κάθε φίλαθλος θα δικαιούται δωρεάν καφέ από το κυλικείο του γηπέδου, τον οποίο μπορεί να πάρει απλά επιδεικνύοντας το απόκομμα του εισιτηρίου του ή την κάρτα διαρκείας του. Το ρόστερ της Λουκόιλ Ακαντέμικ: Anthony Raffa, Mario Mirchev, Nikolay Stoyanov, Bozhidar Avramov, Byron Wesley, Asen Velikov, Hristo Nikolov, Dalton Pepper, Pavlin Ivanov, Justin Knox, Keith Clanton, Dimitar Dimitrov.

Ρήξη χιαστών ο Χολ

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κένι Χολ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των «πρασίνων» με την Καρδίτσα, οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Αμερικανός υπέστη ρήξη χιαστού, που σημαίνει ότι χάνει το μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν. Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τους ανθρώπους της ομάδας να καλύψουν άμεσα το κενό του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass