ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΑΡΗ (17.45)

Δυνατό φιλικό για τον Απόλλωνα

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 15:35

Δυνατό αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα στις 17.45 στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλωνας Λάρισας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αυτό θα είναι και το τρίτο της φιλικό παιχνίδι επί λαρισινού εδάφους, μετά το πέρας της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα κρας τεστ για τους ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων» αλλά και μία πρόβα τζενεράλε για τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη με φόντο τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα (19/9). Οι «κυανόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με μία ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, γεγονός που σημαίνει ότι ο Σάκης Θεοδοσιάδης, εκτός από τα διάφορα αγωνιστικά σχήματα που θέλει να δοκιμάσει, δεν αποκλείεται να προβάρει ενδεκάδα ενόψει Καλλιθέας. Πλην του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Τζάνη (που δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας. Όπως ανακοινώθηκε από τη λαρισινή ΠΑΕ, οι πόρτες στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα ανοίξουν στις 4.30 μ.μ., ενώ ορίσθηκε γενική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ. Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Από το γήπεδο θα προπωλούνται επίσης και εισιτήρια διαρκείας (150 ευρώ VIP και 100 ευρώ SILVER) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίσθηκε να διευθύνει το παιχνίδι ο κ. Γιάννης Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ. Γεώργιο Θεοδώρου και κ. Κωνσταντίνο Βρούζο και 4ο διαιτητή τον κ. Φώτη Πολυχρόνη, όλοι της ΕΠΣ Πιερίας.

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε για την προσεχή Τετάρτη (13/09, 19:00) το μπαράζ ανόδου στη Football League, μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Για το συγκεκριμένο θέμα οι σύλλογοι της κατηγορίας είχαν εκφράσει αντιρρήσεις, όπως και ο Ιωνικός που προτίθεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η ανακοίνωση: «Με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ ορίζεται ο αγώνας μπαράζ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας, για την πλήρωση της 18ης θέσης της Football League, την Τετάρτη 13/9/2017 και ώρα 19:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass