ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Τι τακτικές δοκίμασε ο Αντρέ Πάους…

• Ο προπονητής θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ατρομήτου-Γιάννενα

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 22:14

Η ΑΕΛ απομονώθηκε για περίπου μια βδομάδα στο Καρπενήσι με στόχο μετά τις τελευταίες προσθήκες ποδοσφαιριστών να ενσωματωθούν αυτοί με την υπόλοιπη ομάδα και να δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες ομοιογένειας, αγωνιστικής και ψυχολογικής, με στόχο να βοηθηθεί η ομάδα να πετύχει τον φετινό της στόχο που είναι να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογική θέση από την περσινή αγωνιστική περίοδο.


Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους μετά τις προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών που έγιναν έδειξε ότι αφήνει το 4-2-3-1 και πειραματίζεται σε δυο νέες τακτικές που δοκίμασε τις τελευταίες μέρες και αυτές είναι το 4-4-2 και το 3-5-2. Και τα δύο συστήματα τα δοκίμασε ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας της αθηναϊκής ομάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Στο 4-4-2 που δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Μπόζοβιτς, στην άμυνα τους Ρέντζα, Ζίζιτς, Γκόλια και Γουάλας ενώ πιο μπροστά τους Λαγό, Φατιόν, Ντέλετιτς και Ναβάρο. Στην επίθεση είχε τους Λεοζίνιο και Ναζλίδη.
Στο μεταξύ προχθές δοκίμασε και το 3-5-2 έχοντας πάλι τον Μπόζοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τρία σέντερ μπακ στην άμυνα τους: Ζίζιτς, Φάρκας, Γκόλια, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Φατιόν, Λαγό, πιο μπροστά τους Γουάλας, Ρέντζα, Ντέλετιτς ή Κριζμάν, και στην επίθεση τους Ναζλίδη, Λεοζίνιο.
Συμπερασματικά ο Πάους προβληματίζεται τόσο για την τακτική όσο και για τους παίκτες που θα παίξουν αν και μερικοί θεωρούνται σίγουροι. Ακόμα και η αποστολή θα είναι δύσκολο έργο για τον Ολλανδό προπονητή. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει η ΑΕΛ για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που είναι τραυματίας και στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας.
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το πρωί και θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.

 

Ο ΠΑΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τέλος σήμερα ο Πάους μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρη Μάρκου θα μεταβούν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση Ατρομήτου-ΠΑΣ Γιάννενα αφού οι γηπεδούχοι είναι ο επόμενος αντίπαλος των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Super League.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
Σήμερα στις 3 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου οι νέοι της ΑΕΛ κάτω των 20 ετών θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ για το οικείο πρωτάθλημα της Super League.

 

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Super League που θα γίνει σήμερα στα Πηγάδια, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Ο πρωταθλητής Ελλάδας ταξιδεύει στη Ξάνθη για τη νίκη, αλλά η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν τις δυνατότητες να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Μπεσνίκ Χάσι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
• ΣΗΜΕΡΑ
16:00 (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Λαμία
18:15 (Περιστέρι) Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 (Πηγάδια) Ξάνθη-Ολυμπιακός
• ΑΥΡΙΟ
16:00 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Παναιτωλικός
18:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-Πλατανιάς
18:15 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-ΑΕΛ
20:30 (Κέρκυρα) Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
• ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 (Ριζούπολη) Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός    5-1    6
. Πανιώνιος    3-0    6
3. ΠΑΟΚ    3-1    4
. Ξάνθη    2-0    4
. ΑΕΚ    2-0    4
. ΠΑΣ Γιάννινα     2-1    4
7. Ατρόμητος    3-3    2
Λεβαδειακός    0-0    2
9. Αστέρας Τρίπολης    2-3    1
. Λαμία    0-1    1
. Πλατανιάς    1-3    1
. Απόλλων Σμύρνης    1-3    1
. Παναιτωλικός    2-4    1
. ΑΕΛ    2-5    1
15. Παναθηναϊκός    1-1    0
. Κέρκυρα    1-4    0
* Ο Παναθηναϊκός λόγω τιμωρίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

 

ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Επεισόδιο Μελισσανίδη και Κούγια
• Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

 

kougias melissanidis

 

Σύμφωνα με το αθλητικό σάιτ sdna.gr o  ισχυρός άνδρας της AEK, Δημήτρης Μελισσανίδης, χθες σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης μόλις συνάντησε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια του επιτέθηκε αμέσως (χωρίς οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας να προλάβουν καν να τον συγκρατήσουν) και προσπάθησε να τον χτυπήσει.
Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να χωρίσουν τελικά τους δύο άνδρες και να απομακρύνουν τον απίστευτα οργισμένο Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίζει τον Αλέξη Κούγια και να τον κατηγορεί με βαριές κουβέντες για... σύγκλιση συμφερόντων και απόλυτη ταύτιση απόψεων με πρόεδρο μεγάλου συλλόγου της Super League...
Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στης «Ε» λέγοντας μόνο μια φράση «είμαι αναστατωμένος».

 

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ
Με βούλα στη ΑΕΛ

 

220px Panagiotis Ballas

 

Ο Παναγιώτης Μπάλλας ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την υπογραφή από τον παίκτη, όπως έγραψε χθες η «Ε», τριετούς συμβολαίου συνεργασίας στα γραφεία της λαρισινής ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού μέσου Παναγιώτη Μπάλλα για τα επόμενα 3 χρόνια».

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ
Πότε παίζει η ΑΕΛ

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα που απομένει ως την ολοκλήρωση του α’ γύρου (4η-15η αγωνιστική). Αναφορικά με τα ντέρμπι του πρώτου μέρους του πρωταθλήματος, αυτά θα διεξαχθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:
5η αγωνιστική: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 24/09, 20.30)
8η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 22/10, 20.30)
9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Σάββατο 28/10, 19.30)
10η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Κυριακή 05/11, 19.30)
11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19/11, 19.30)
14η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Κυριακή 10/12, 19,30)

 

Αναλυτικά τα παιχνίδια της ΑΕΛ:
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 17/09/2017    18:15    Α.Ε.Λ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚH
Κυριακή 24/09/2017    18:15    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Λ.
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 30/09/2017    20:30    Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ο.Κ.
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δευτέρα 16/10/2017    19:30    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Λ.
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 22/10/2017    18:15    ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Α.Ε.Λ.
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 28/10/2017    15:00    Α.Ε.Λ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 05/11/2017    17:15    Κέρκυρα - Α.Ε.Λ.
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 18/11/2017    17:15    Α.Ε.Λ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 26/11/2017    17:15    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ε.Λ.
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 03/12/2017    17:15    Α.Ε.Λ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 09/12/2017    15:00    Α.Ε.Λ. - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 17/12/2017    17:15    ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - Α.Ε.Λ.

 

 

Σέντρα το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα Εφήβων (Κ17)

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα εφήβων της Super League με παίκτες ηλικίας κάτω των 17 ετών. Μετέχουν και οι 16 σύλλογοι της λίγκας, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2000 και το 2001.
Οι ομάδες χωρίστηκαν με γεωγραφικά κριτήρια, έτσι στον α’ όμιλο (Νότιος) μετέχουν εννέα ομάδες και στον Β’ (Βόρειος) επτά. Ως εκ τούτου, στον Α’ όμιλο θα διεξαχθούν τρεις γύροι (συνολικά 27 αγωνιστικές) και στον Β’ τέσσερις (συνολικά 28). Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου προκρίνονται στο Final Four για να αναδειχθεί ο διάδοχος του Ολυμπιακού, πρωταθλητή της κατηγορίας την περσινή σεζόν.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
K17-Α’ Όμιλος: 1η Αγωνιστική
Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης  (Σήμερα)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (Σήμερα)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός  (Αύριο)
Πανιώνιος-ΑΕΚ  (Αύριο)
* Ρεπό: Πλατανιάς
K17-B’ Όμιλος: 1η Αγωνιστική
Παναιτωλικός-Κέρκυρα  (Σήμερα)
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία  (Σήμερα)
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ  (Αύριο)
* Ρεπό: Ξάνθη

 

 

Ο Σωτήρης Μάρκου στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου

 

markoy

 

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Super League ενέκρινε το (συνοπτικό) πρόγραμμα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και το αναλυτικό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ εξέλεξε τους τέσσερις εκπρόσωπούς του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή δημιουργήθηκε κατόπιν σχετικής εισήγησης της FIFA και ο ρόλος της θα είναι συμβουλευτικός. Οι εκπρόσωποι της Λίγκας είναι οι Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Γιώργος Κασναφέρης (Απόλλων Σμύρνης), Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης) και Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ).
Η ανακοίνωση:
“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.
2/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α’ Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League.
3/ Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επελέγησαν οι κ.κ. Δ. Κοξένογλου, Γ. Κασναφέρης, Γ. Μποροβήλος και Σ. Μάρκου».ΜΑΡΚΟΥ: ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ
Μετά την εκλογή του ο Σωτήρης Μάρκου δήλωσε στην «Ελευθερία» τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος από την εκλογή μου η οποία ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία μας και στη συνέπειά μας ότι οι ομάδες της περιφέρειας πρέπει να εκπροσωπούνται στα κέντρα των αποφάσεων.
Είναι εξαιρετική τιμή τόσο για μένα όσο και για την ΑΕΛ ενώ θεωρώ χρέος να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια που με επέλεξε για τη θέση αυτή και να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Η συγκεκριμένη επιτροπή δίνει την ευκαιρία να έρχονται πιο κοντά δύο κόσμοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτός του ερασιτεχνικού που εκπροσωπείται από την ΕΠΟ και τις τοπικές ενώσεις και αυτός του επαγγελματικού που εκπροσωπείται από τη Σούπερ Λίγκα. Στόχος μας θα είναι να διεκδικήσουν ως εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μεγαλύτερη συμμετοχή στην ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ώστε να βελτιωθεί και να αξιοποιήσει τη δυναμική του μέσα από τις τελευταίες αλλαγές».

 

 

ΑΕΚ κατά Κούγια

Απαράδεκτη θεωρούν στην ΑΕΚ την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τον διαιτητή του προσεχούς αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι «βυσσινί» εκδήλωσαν επισήμως προβληματισμό για τον ορισμό του Ευαγγέλου, αλλά και για τον παρατηρητή Μπέγκο. Στην Ενωση αποφάσισαν να καταθέσουν πάραυτα καταγγελία κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με βάση το άρθρο 24 του Κώδικα περί δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.
Αυτό που έλεγαν χαρακτηριστικά ήταν ότι «... οι εποχές του φθηνού επηρεασμού των διαιτητών με ξεπερασμένες μεθόδους έχει πλέον παρέλθει ανεπιστρεπτί» και επίσης ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν κανενός είδους διάλογο με τον Αλ. Κούγια, αλλά θα κινηθούν βάσει νομικού πλαισίου.
Θυμίζουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρξε κι άλλη ανακοίνωση της ΑΕΛ που αφορούσε την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να καταγγείλουν τη συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια (είχε χτυπήσει αντίπαλο στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό), παρότι είχαν έννομο συμφέρον αφού σε περίπτωση τιμωρίας ο Κροάτης δεν θα έπαιζε στο ματς της Κυριακής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass