Η ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (18:15)

Eτοιμη για επανεκκίνηση...

• Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 22:05

Ετοιμη για επανεκκίνηση είναι η ΑΕΛ μετά τη μίνι προετοιμασία της στο Καρπενήσι και ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18:15), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Super League.

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Ένωσης και οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, κάτι που θεωρείται εφικτό, εφόσον όμως αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Όσον αφορά τώρα στη μίνι προετοιμασία, χθες έγινε πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, ενώ το απόγευμα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα βελτιώνεται σε θέματα τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης των παικτών που ενσωματώθηκαν τελευταία και συνεχώς ανεβάζουν ρυθμούς.
Ο προπονητής Αντρέ Πάους προσπαθεί με τους συνεργάτες του να διορθώσουν ό,τι βλέπουν πως δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια.
Αγωνιστικά, οι Γουάλας και Λεοζίνιο προπονούνται κανονικά, όπως και οι δύο τερματοφύλακες Κώστας Θεοδωρόπουλος με τον Μλάντεν Μπόζοβιτς που ανέβηκε στο Καρπενήσι μετά τον αγώνα της Εθνικής Μαυροβουνίου κόντρα στη Ρουμανία (1-0). Το πρόγραμμα ακολουθεί και ο Άντναν Αγκάνοβιτς, που προέρχεται από τραυματισμό αλλά αναμένεται πως θα είναι «παρών» στο ΟΑΚΑ.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Βάνης, θα έχει νέα συνάντηση με τον Αντρέ Πάους και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, όπου και θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ με έναν ή δύο παίκτες.
*Αξίζει να επισημάνουμε πως στο Καρπενήσι δεν έχουν ανέβει παίκτες από την ομάδα Κ20 της ΑΕΛ, όπως αναφέρθηκε και προπονούνται μόνο οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

 

Ρέντζας και Φατιόν νέοι αρχηγοί

Tις θέσεις των Νίκου Αναστασόπουλου και Ανδρέα Λαμπρόπουλου πήραν οι Βασίλης Ρέντζας και Άντονι Φατιόν και θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΛ μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας.
Οι «βυσσινί» έτσι στην τετράδα των αρχηγών έχουν τους Ναζλίδη, Αγκάνοβιτς, Ρέντζα και Φατιόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Αναστασόπουλου και Λαμπρόπουλου τις θέσεις τους στην τετράδα των αρχηγών της ομάδας μας παίρνουν, με απόφαση της ιδιοκτησίας, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές Βασίλης Ρέντζας και Άντονι Φατιόν».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Γ. ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (10/9, 18:15). Ο διαιτητής της Ένωσης Αθηνών θα σφυρίξει το πρώτο του παιχνίδι για φέτος.
Βοηθοί του θα είναι οι Κουράκης (Ηρακλείου) και Βασιλόπουλος (Έβρου), ενώ 4ος ορίστηκε ο Λάμπρου του συνδέσμου Εύβοιας.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι επόπτες που ορίσθηκαν, έχουν ως εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ (9/9)
16:00 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).
18:15 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Σέζος (Κιλκίς), Κοντιζάς (Πειραιά), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Σταύρος Φλώτσιος (Βοιωτίας)
20:30 Ξάνθη – Ολυμπιακός: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (10/9)
16:00 Πανιώνιος – Παναιτωλικός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Χούσκογλου (Θράκης), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής), παρ. Αποστόλης Κουρκουνάς (Χανίων)
18:15 ΑΕΚ – ΑΕΛ: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κουράκης (Ηρακλείου), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Λάμπρου (Ευβοίας), παρ.Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας)
18:15 Λεβαδειακός – Πλατανιάς: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Κουντεουρέλλης (Αθηνών), Σάββας (Σερρών), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας)
20:30 Κέρκυρα – Παναθηναϊκός: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.Γεώργιος Ταπραντζής (Αιτ/νιας)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ (11/9)
19:30 Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ.Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης)ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ από την 3η μέχρι τη 10η αγωνιστική, έχει ως εξής:
 - ΑΕΚ – ΑΕΛ (3η αγων. 10/09/2017 18:15)
 - ΑΕΛ - Ατρόμητος Αθ. (4η αγων. 17/09/2017 18:15)
-Πανιώνιος- ΑΕΛ (5η αγων. 23/09/2017 18:15)
 -ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (6η αγων. 30/09/2017 20:30)
 -ΠΑΟ– ΑΕΛ (7η αγων.16/10/2017 19:30)
 -Πλατανιάς – ΑΕΛ (8η αγων.22/10/2017 18:15)
 -ΑΕΛ – Λεβαδειακός (9η αγων. 28/10/2017 15:00)
-Κέρκυρα – ΑΕΛ (10η αγων. 05/11/2017 17:15)

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass