ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:

«Ο Δωτιέας δεν έχει ανάγκη από σωτήρες»

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 22:21

Μία ακόμα δήλωση, απαντώντας στα όσα επισήμανε ο κ. Γρηγόρης Γουργιώτης (που ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρεία του Δωτιέα), έκανε ο κ. Μάριος Αναστασίου, σχετικά με την αντιπαράθεση που ξεκίνησε για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η δήλωση του κ. Αναστασίου έχει ως εξής:

«Δυστυχώς αναγκάζομαι να επανέλθω για να απαντήσω με στοιχεία στις αβάσιμες κατηγορίες του πρώην "προέδρου" κ. Γουργιώτη. Θα ήθελα να του πω λοιπόν πως τα παιδικά τμήματα είναι παράδειγμα λειτουργίας ομάδας που όλοι στην Αγιά το γνωρίζουν και γι' αυτό οι γονείς με εμπιστεύονται. Δεν αρνήθηκα ποτέ τον έλεγχο από κανέναν, αφού από τη στιγμή που ανέλαβα, τα πάντα τηρούνται επιμελώς με χαρτιά και αποδείξεις (μακάρι να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και για τη μεγάλη ομάδα). Για όσα με κατηγορείς λοιπόν είναι ενήμεροι όλοι οι γονείς. Τα ρούχα των παιδιών (πλήρες box) κόστισαν μαζί με τα τυπώματα 80€. Από αυτά 60€ έβαλε ο γονέας και τα 20€ καλύφθηκαν από τη χορηγία (750€) και από το ταμείο. Για τα λεωφορεία, υπήρχε εισφορά 5€ για 20 έως 30 παιδιά κάθε φορά. Το λεωφορείο κόστιζε από 150€ ως 200€, αναλόγως το αν ερχόταν από Λάρισα. Με έναν απλό υπολογισμό καταλαβαίνεις ότι από το ταμείο έβαζα ως και 80€ για να συμπληρωθεί το ποσό. Επίσης αγοράστηκε αθλητικό υλικό (3 δίχτυα για τέρματα 175€, χρονόμετρα 70€ κ.λπ.).

Τώρα όσον αφορά στα υπόλοιπα, σχετικά με την προηγούμενη διοίκηση, έχετε πολλά κοινά στοιχεία και έναν άνθρωπο κοινό παρονομαστή. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι και γι' αυτό κατάντησες από πρόεδρος πρότυπο της πρώτης χρονιάς, σε αυτό που μεταλλάχθηκες. Τα κοινά στοιχεία λοιπόν, είναι η "αλλεργία" και των δύο στην οργάνωση της ομάδας, αφού σας βολεύει το δόγμα ότι από μια τσέπη βγαίνουν. Ναι...αλλά και σε μία μπαίνουν! Οι ομάδες έχουν πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γραμματέα, ΤΑΜΙΑ, γεν. αρχηγό, μέλη και οι αποφάσεις παίρνονται βάσει συμβουλίου. Αν θέλετε να το παίζεται προεδράρες, τότε βάλτε το χέρι στην τσέπη και πληρώστε! Δεν γίνεται όμως να μαζεύει το συμβούλιο χρήματα για να κάνει ο κάθε πρόεδρος το κομμάτι του και να μην έχει λόγο στις αποφάσεις. Ένα άλλο παράδοξο είναι ότι ευχαριστείς τον κόσμο που σε στήριξε, ενώ πριν δύο μήνες έλεγες σε άλλο άρθρο ότι δεν σε στηρίζει και θα πρέπει γι' αυτό να σωπάσει!

Τώρα όσον αφορά στην αγάπη για την ομάδα, γνωρίζουν όλοι, ποιος ήταν και είναι και τι! Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο, πως ο Δωριέας δεν χρειάζεται κάποιον σωτήρα, αλλά ένα συμβούλιο που να μπορεί να διαχειριστεί σωστά και να κάνει σωστό προγραμματισμό στις εισφορές του κόσμου, μιας και ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της ομάδας είναι ο κόσμος. Γνωρίζω πως ότι γίνεται προκαλεί αναστάτωση, αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό για τα παιδιά μας και την ομάδα! Ευχαριστώ τη στήλη για τη φιλοξενία και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για ακόμη μια φορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass