ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ελεύθερος έμεινε ο Γιάννης Κολοβός

*Δανεικός θα παραχωρηθεί ο Νίκος Συράκος

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2017 22:18
Γιάννης Κολοβός Γιάννης Κολοβός

Κοινή συναινέσει έλυσε χθες το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γιάννης Κολοβός, ο οποίος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Με σημαντική προσφορά στη λαρισινή ομάδα ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπήρξε πιστός στρατιώτης όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε στους "κυανόλευκους".

Επίσης ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Συράκος, θα παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα που επιθυμεί και ο ίδιος για να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και θα παρακολουθεί την εξέλιξή του, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Συράκος συζητά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής κατηγορίας, εκπροσωπώντας το λαρισινό ποδόσφαιρο.

Μεταγραφικά δεν υπήρξε χθες κάποια εξέλιξη, η διοίκηση συζητά με παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στους «κυανόλευκους» και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και το Σάββατο είναι προγραμματισμένο ένα δυνατό τεστ με τον Άρη Θεσσαλονίκης(17:45), στη Φιλιππούπολη.

*Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας, που συμπαραστέκεται στον τερματοφύλακα της ομάδας, Γιάννη Φιρινίδη, ο οποίος έχασε τη γιαγιά του.

ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, έκανε δεκτή την προσφυγή της Δόξας Δράμας και ανακοίνωσε τη διεξαγωγή τελικά του μπαράζ ανόδου, το οποίο πριν λίγο καιρό είχε ακυρωθεί ως παράνομο. Τελικά, Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, ετοιμάζονται εκ νέου για το παιχνίδι που θα δώσει μία θέση στη Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας. Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ' αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25.8.2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β' Εθνικής».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass