ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Παραίτηση Γρ. Γουργιώτη από την προεδρία του Δωτιέα

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2017 15:30

Την παραίτησή του από την προεδρεία του Δωτιέα Αγιάς ανακοίνωσε ο κ. Γρηγόρης Γουργιώτης, μετά την έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Μάριο Αναστασίου, σχετικά με τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο κ. Γουργιώτης απαντάει στον κ. Αναστασίου για τα όσα ο δεύτερος είχε υποστηρίξει στην τελευταία του τοποθέτηση και παράλληλα ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Η δήλωση του κ. Γουργιώτη:

«Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αναστασίου για τα καλά του λόγια προς το πρόσωπό μου. Είναι όμως αξιολύπητος. Αλλά δεν το κάνει μόνο μ' εμένα αυτό. Όπως γνωρίζει όλη η Αγιά το ίδιο έκανε και με τον προηγούμενο πρόεδρο, κ. Σταύρο Γκλέτο. Εγώ μπορεί, κύριε Μάριε, να αλλάζω προπονητές γιατί θέλω να βλέπω την ομάδα ψηλά, όπως και έφτασε φέτος, αλλά εσύ κοιτάς πώς να κατηγορήσεις τον κάθε πρόεδρο που αναλαμβάνει την ομάδα μόλις σου λένε να μπει κάποιος στον έλεγχο των εισπράξεων των παιδικών τμημάτων, γιατί το ταμείο είναι αυτό που σε ενδιαφέρει και φοβάσαι μην το χάσεις. Δεν θέλεις να σε ελέγχει κανένας. Και είναι φυσικό αυτό, γιατί όπως είπες, έχεις 70 παιδιά, που σου αφήνουν καλό ταμείο για τα προσωπικά σου έξοδα. Και η αυτοχρηματοδότηση των παιδικών τμημάτων όπως ανέφερες δεν ισχύει, αφού οι γονείς πληρώνουν τόσο τα ρούχα όσο και τα εισιτήρια του λεωφορείου για τους αγώνες που τους πηγαίνεις. Και το κορυφαίο, αφού τους βάζεις και πληρώνουν τα ρούχα, ψάχνεις για χορηγούς και βάζεις και διαφήμιση. Στην ουσία τους τα παίρνεις από παντού.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, και πολύτιμο χρόνο έχασα, γιατί όλοι οι γονείς ξέρουν τι γίνεται και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το (βαρβάτο) ταμείο των παιδικών τμημάτων. Εύχομαι να είσαι υπεύθυνος Ακαδημιών και φέτος για να βγουν οι υποχρεώσεις σου. Εγώ αφού δεν είμαι πρόεδρος, όπως λες και είσαι εσύ υπεύθυνος σου παραδίδω και τη μεγάλη ομάδα και αφού είσαι υπεύθυνος, εύχομαι να την πας μπροστά και όχι να την φτάσεις εκεί που θέλεις. Δηλώνω ανοιχτά ότι παραιτούμαι από πρόεδρος, που για κάποιους ήμουν, όπως και για σένα πιο πριν, μέχρι που δεν σε ενοχλούσα στα οικονομικά των παιδικών τμημάτων και με θεωρούσες πρόεδρο, και εύχομαι να μην διαλύσεις την ομάδα όπως πήγες να κάνεις και με τον κ. Γκλέτο.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο της Αγιάς που με στήριξε αυτά τα χρόνια και εύχομαι στην ομάδα μας να είναι πάντα ψηλά, εκεί που της αξίζει και όχι εκεί που θέλεις να την πας. Από αύριο θα σου αποσταλούν όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass