ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ:

Μια υπέροχη ποδοσφαιρική οικογένεια!

• Θα αγωνιστεί φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Β’ κατηγορία

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 15:25

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Λάρισα, στις αρχές της επαρχίας Τυρνάβου, βρίσκεται η κωμόπολη των Δένδρων, μια φιλήσυχη φρουτοπαραγωγική περιοχή με λίγες εκατοντάδες κατοίκους, η κοινωνία των οποίων, πέραν από τις όποιες άλλες δραστηριότητες αναπτύσσει,

ιδιαίτερη και πετυχημένη είναι η προσπάθειά της να συντηρήσει και να λειτουργήσει ποδοσφαιρική ομάδα, δίνοντας ωφέλιμη διέξοδο στους νέους της.
Η ομάδα αυτή είναι η γνωστή στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού, με την ονομασία Κεραυνός Δένδρων, η οποία για 4η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Μια πλειάδα φιλοπρόοδων κατοίκων της κωμόπολης ανέλαβε και τη φετινή χρονιά να λειτουργήσει την αγαπημένη τους ομάδα, την οποία όλοι τους, μη εξαιρουμένων των παικτών και του προπονητή της, αποκαλούν μια αθλητική «οικογένεια», φαινόμενο σπάνιο για τη σημερινή πραγματικότητα του τοπικού ποδοσφαίρου, όπου οι συνεχείς μετακινήσεις – μεταγραφές ποδοσφαιριστών, έναντι σημαντικών χρηματικών ποσών, προσδίδουν μια δυσάρεστη «τοξικότητα» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ο Κεραυνός Δένδρων διαθέτει τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ένα σύνολο 25 περίπου παικτών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων έλκει την καταγωγή τους από τα Δένδρα. Έχει για προπονητή του τον ικανότατο στον τομέα αυτό (με πετυχημένη παρουσία στις υποδομές της Ανθούπολης) Γιάννη Τσιούρβα, ένα ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο 10 ατόμων, με επικεφαλής τον πάντα δραστήριο κ. Χρήστο Γκανάτσιο και με υπεύθυνους ρόλους μέσα σε αυτό 4 ποδοσφαιριστές! Προπονείται και αγωνίζεται σε ένα υπέροχο γήπεδο, ο χλοοτάπητας, τα αποδυτήρια και οι λοιπές εγκαταστάσεις συντηρούνται από τους υπεύθυνους της ομάδας.
Σήμερα, στην περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Γιάννης Τσιούρβας έχει στις καθημερινές προπονήσεις 20 με 25 ποδοσφαιριστές, αριθμός που μόνο αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας μπορεί να προσφέρει.  
Στο μεταξύ, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ο Κεραυνός Δένδρων έχασε στην Ελάτεια από την Θύελλα με σκορ 4-2 στο γήπεδο της κωμόπολης του Δήμου Τεμπών.
Αυτή την εβδομάδα οι δύο αντίπαλοι θα δώσουν νέα φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο των Δένδρων, ενώ γίνεται προσπάθεια για νέο φιλικό με τον Σμόλικα Φαλάνης.
ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το φετινό έμψυχο δυναμικό του Κεραυνού είναι οι παρακάτω: Ράγιας Βασ., Μαυρούλης Παν., Κωστόπουλος Ηλ., Τασιούλας Κων., Μπαλογιάννης Ιωάν., Ζιώγκος Παύλος, Γκάτης Χρ. Σκριάπας Αντ., Μπάκο Εν., Κουτούκας Νικ., Χατζηκρανιώτης Γεώργ., Αβδουλάς Δημ., Γκανάτσιος Πέτρος, Τασιούλας Σπ., Κατσιαβριάς Ηλ., Μπαντραλέξης Νικ., Ράσα Αρμ., Ράσα Δημ., Αργυρίου Βασ., Θανασάρας Παρ., Παπαοικονόμου Στ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ (πρόεδρος): «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα των Δένδρων συνεχίζει να αγωνίζεται στη β’ ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού, με την ίδια φιλοσοφία και σκοπό. Ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελείται από νεαρά παιδιά του χωριού μας, πλαισιωμένα από ορισμένα παιδιά της γύρω περιοχής, με κριτήριο πάντα επιλογής το ηθικό στοιχείο και σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Τσιούρβα, να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια και αυτό που κάνουμε να μας ευχαριστεί όλους, ώστε, και νεαρά παιδιά να έρχονται κοντά στην ομάδα και οι κάτοικοι του χωριού να βρίσκουν μια ευχάριστη διέξοδο από την καθημερινότητα.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύουμε ότι τα σωματεία – σύλλογοι πρέπει να έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα. Στόχος της ομάδας είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, πάντα με γνώμονα τη φιλοσοφία του σωματείου μας.
Πιστεύω πως η δομή του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου πρέπει να βασίζεται σ’ αυτή τη φιλοσοφία, για να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα. Γιατί με διαφορετικό σκεπτικό, με πληρωμένους παίκτες, τα αποτελέσματα είναι αυτά που είδαμε κατά καιρούς σε πολλές ομάδες του νομού μας».
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ (προπονητής): «Θα επισημάνω το πρωτόγνωρο για μένα γεγονός, ότι εδώ στα Δένδρα συνάντησα μια πραγματική ποδοσφαιρική οικογένεια, μέλος της οποίας έγινα αμέσως και εγώ. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία και συνεχίζουμε με άριστες και ελπιδοφόρες συνθήκες και με πλούσιο έμψυχο ποδοσφαιρικό υλικό. Στοχεύουμε σε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, ενώ το κάτι παραπάνω, ασφαλώς και θα μας ευχαριστούσε όλους».
-ΚΩΝ. ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ (ποδοσφαιριστής – αρχηγός): «Με ενθουσιάζει και με ευχαριστεί ιδιαίτερα το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Η θέληση και η προσπάθεια όλων, παικτών, διοίκησης, προπονητή, για να είναι η παρουσία του «Κεραυνού» στο νέο πρωτάθλημα αξιοπρεπής, δυναμική και ελπιδοφόρα, με κάνει υπερήφανο που είμαι μέλος αυτής της άριστης ποδοσφαιρικής οικογένειας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass