ΕΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Χρήστος Καπελιάνης στον Α.Ο. Σκιάθου

*Το μοναδικό πρόβλημα η μετακίνησή του από την Αλόννησο όπου είναι διορισμένος γυμναστής

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 22:14

Μετά τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές Ζήση Μαλάκο και Νίκο Φιλιππούλη που συνεχίζουν την καριέρα τους στον Α.Ο. Σκιάθου, ένας ακόμη Λαρισαίος... μετακομίζει, όπως όλα δείχνουν, στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Ο λόγος γίνεται για τον προπονητή Χρήστο Καπελιάνη, καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος εδώ και τρεις ημέρες είναι ο υπεύθυνος της προετοιμασίας στην Σκιάθο.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκο Τσιαντάκη

ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μιτζέλος,

βρήκε τον προσωρινό αντικαταστάτη για τη θέση του προπονητή στο πρόσωπο του Χρήστου Καπελιάνη, ο οποίος πέρσι ήταν στη Σκόπελο, που δεν κατεβαίνει όμως φέτος στο πρωτάθλημα. Ο έμπειρος προπονητής - πρώην συνεργάτης του Τάκη Παραφέστα στην τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Φαρσάλων- θεωρείται ότι είναι η καλύτερη και η πιο χρήσιμη λύση, τη δεδομένη στιγμή. Έτσι, θα συνεργαστεί με την ομάδα και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την προετοιμασία, γιατί οι παίκτες δεν πρέπει να βγουν από τον ρυθμό τους.

Από κει και πέρα, επειδή στη διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου εκτιμούν τις δυνατότητές του κ. Καπελιάνη και την προϋπηρεσία του και θεωρούν ότι είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής, σκοπός τους είναι η συνεργασία να πάρει μία μονιμότερη μορφή. Το πρόβλημα είναι ότι ο εν λόγω τεχνικός είναι διορισμένος γυμναστής στην Αλόννησο και θα έχει πρόβλημα μετακίνησης, ειδικά τον χειμώνα.

Επομένως, αναζητείται μία φόρμουλα συνεργασίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί. Εξάλλου και από τις δύο πλευρές υπάρχει διάθεση να επεκταθεί η συνεργασία τους. Οι δύο άνδρες, Γιώργος Μιτζέλος και Χρήστος Καπελιάνης, θα συναντηθούν εκ νέου και αναμένονται νεότερα εντός των ημερών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον δρόμο των Μαλάκου, Φιλιππούλη να ακολουθήσουν και άλλοι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass