ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ξανά Καρπενήσι η ΑΕΛ

*Και θα μεταβεί απευθείας στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2017 22:00

Καρπενήσι νούμερο 2 για την ΑΕΛ, καθώς σήμερα η λαρισινή ομάδα αναχωρεί για την Πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία.

Ο τεχνικός Αντρέ Πάους θα προσπαθήσει να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντόπισε, ώστε να παρουσιάσουν οι «βυσσινί» ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο στάδιο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Το παιχνίδι αυτό ορίσθηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15 κεκλεισμένων των θυρών και οι παίκτες της ΑΕΛ θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Χθες δόθηκε στους ποδοσφαιριστές ρεπό για να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για τη σκληρή δουλειά που θα ξεκινήσει από σήμερα στο Καρπενήσι.

Σημειώνεται πως αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με την Αιγυπτιακή, Γουάντι Ντέγκλα, μετά και την αλλαγή του προγράμματος.

Έτσι η ομάδα θα μεταβεί με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εν τω μεταξύ, στον Α.Ο. Τρικάλων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με τον οποίο προχθές το βράδυ έλυσε το συμβόλαιο η ΑΕΛ. Ήταν κοντά στο να υπογράψει στην Δόξα Δράμας και τελικά κατέληξε στην γειτονική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο 23χρονος μέσος (18/1/1994) που την Παρασκευή αγωνίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο με την ΑΕ Λάρισας έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, ΑΕΚ και Καλαμάτα».

*Σημειώνεται πως ο Ανδρεόπουλος με τον οποίο το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει, είχε ανακοινωθεί από τους «βυσσινί» στις 22 Ιουλίου με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έμεινε στην ΑΕΛ μόλις 43 ημέρες, με τον ίδιο να έχει συμμετάσχει και στην πρώτη προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Με τη «βυσσινί» φανέλα κατέγραψε 68 λεπτά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό με 4-1, ενώ στη 2η αγωνιστική της Super League είδε το παιχνίδι από τον πάγκο της ομάδας. Τελευταίο του ματς ήταν το φιλικό στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Ανδρεόπουλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass