ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ξεκίνημα με αγιασμό των γυναικών της ΕΑΛ

• Η αρχηγός πρόσφερε τη φανέλα της ομάδας στον πατέρα Ιγνάτιο Μουρτζανό

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 17:42

Πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης ο καθιερωμένος αγιασμός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ε.Α.Λάρισας παρουσία του πατέρα Ιγνατίου Μουρτζανού, τον οποίο τίμησε η αρχηγός Ελίνα Κουτσογιάννη προσφέροντάς του τη φανέλα της ομάδας, για την όλη συνεισφορά του και τη βοήθεια προς τον σύλλογο. Ο πατέρας Ιγνάτιος ευχήθηκε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες, σε όλες τις αθλήτριες.


Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ Γυναικών της ΕΑΛ Κων/νος Παπαγιάννης μιλώντας στις αθλήτριες καλωσόρισε τις νεοαποκτηθείσες Αθηνά Γεωργοπούλου, Ελένη Τόλλιου, Μπέη Ελένη, Βερόνικα Γιάννη και Μηλιάννα Πετρουγάκη και ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιτυχίες τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον προσωπικό βίο της κάθε αθλήτριας.
Η ομάδα ξεκίνησε έτσι την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (2ος όμιλος) και υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ Πέτρου Πνάκα-Σωκράτη Παπαστεργίου, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass