ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 2-1

Προκρίθηκε στο Κύπελλο ο Αιγινιακός

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 15:17

Ο Αιγινιακός γεύτηκε... γλυκιά ήττα (2-1) στη Βέροια, αλλά εκείνος πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων στο Κύπελλο, καθώς είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 1-0.

Τοποθετήθηκε έτσι στο 2ο γκρουπ μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου. Η αναμέτρηση είχε απίστευτη εξέλιξη, αφού η ομάδα της Ημαθίας στο 88ο λεπτό είχε στα χέρια της σκορ πρόκρισης με το γκολ του Σουλιώτη που έκανε το 2-0, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με τον Θωμά Παπαδόπουλο και πανηγύρισαν εκείνοι την είσοδό τους στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού εκμεταλλεύθηκαν το εκτός έδρας γκολ. Ο Ρούνεϊ να σημειώσουμε πως άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν δέχθηκε ιδανική μπαλιά από τον Λίταινα, έκανε το κοντρόλ και με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. ΣΚΟΡΕΡ: 24’ Ρούνεϊ, 88’ Σουλιώτης – 89’ Παπαδόπουλος ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (76’Λαζόπουλος), Δαμιανάκης (92’ Λάσκαρης), Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84’ Νύχταρης), Ουνγιαλίδης, Ρούνεϊ Βανκεβάι. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (94’ Αντωνιάδης), Δωματάς (90’ Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73’ Προσκυνητόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass