ΧΘΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ(1-1)

Φιλική ισοπαλία στα Φάρσαλα

*Τα γκολ πέτυχαν: Κούλπας(5'), Αποστόλου(55')

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 17:05

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων, Αχιλλέας και Ηρακλής Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Αν και τις δύο ομάδες χώριζε μία κατηγορία, έδειξαν καλά στοιχεία και πως είναι σε σωστό δρόμο στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας τους.

Οι γηπεδούχοι ετοιμάζονται για τη Γ' Εθνική, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνισθούν στην Α'τοπική κατηγορία.

Η ομάδα των Φαρσάλων θέλει σίγουρα ακόμη δουλειά μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Έχει παίκτες με ποιότητα αλλά και ταλαντούχους, που μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

Από την άλλη, ο Ηρακλής Λάρισας'άφησε υποσχέσεις και έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό πως είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα και σωστή ανάπτυξη. Κατάφερε να κοιτάξει στα ίσια μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και να δείξει πως έχει τις δυνατότητες να κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΛ παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας στο 5' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, από τα αριστερά ο Κούλπας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 9’ απείλησε εκ νέου, όταν έπειτα από σέντρα του Βούλγαρη, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ηρακλής έκανε την πρώτη του απειλητική επίθεση στο 15' όταν το σουτ του Ζαφειρίου πέρασε λίγο άουτ. Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 36' και ανήκε στον Αχιλλέα, όταν την κεφαλιά του Τλούπα έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιαννακόπουλος ενώ εν συνεχεία ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τλούπας έστρωσε με το κεφάλι στον Βούλγαρη, αυτός σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του, είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 50' όταν ο Νάστας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Κουτσουκέρα να διώχνει με υπερένταση.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 55'και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάστα, από τα αριστερά ο Αποστόλου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάμου και ισοφάρισε στο τελικό'1-1.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Ντελέζος Ι., Καραμπούλας, Ακρίβος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Τλούπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής. Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Καραγκούνης, Καραμπούζης, Κουσιάς, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Δρόσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Παπαμάνος, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Αποστόλου, Νάστας. Αγωνίστηκαν και οι: Σπανός, Παπαγιαννούλης, Φώτος, Κυριάκης.

ΣΤΙΣ 24/9 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μετατεθεί, λόγω ειδικών συνθηκών, η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής από τις 17/9 στις 24/9 και σε περίπτωση που συντρέχει λόγος επιπλέον μετάθεσης να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, από την αρμόδια επιτροπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass