ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Παράπονα και απορία από τους γονείς

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 16:26

Στο ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις Ερασιτεχνικής και ΠΑΕ ΑΕΛ, ήρθε να προστεθεί η πρόσφατη απόφαση με την οποία απαγορεύτηκε η ελεύθερη οργανωμένη είσοδος των τμημάτων υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ στον χθεσινό αγώνα. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τη

διοίκηση του Σωματείου με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ χθες υπήρξαν αντιδράσεις και από γονείς. Κύκλοι του Σωματείου αναφέρουν ότι γονείς εξέφρασαν παράπονα αλλά και την απορία γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, τη στιγμή που τα παιδιά τους ως μέλη των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ, ανήκουν στη «βυσσινί» οικογένεια, είναι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές και μελλοντικοί φίλαθλοι της ΑΕΛ. Όπως ελέχθη πάντα ίσχυε η παιδική κερκίδα με έντονο βυσσινί χρώμα.
Οι γονείς έπαιρναν τα παιδιά, τα έβαζαν στο γήπεδο, τα παιδιά συναντούσαν τους φίλους τους και περνούσαν ευχάριστα και στο τέλος οι γονείς τα έπαιρναν. Δυστυχώς η πλειοψηφία αυτών των παιδιών έμεινε έξω από το γήπεδο στο χθεσινό παιχνίδι και πολλοί γονείς εξέφρασαν την απορία γιατί συνέβη κάτι τέτοιο.
Από την πλευρά του σωματείου, όπως τονίστηκε, έγιναν ερωτήσεις προς την ΠΑΕ εδώ και 15 περίπου ημέρες για το αν θα ισχύσει η παιδική κερκίδα, ωστόσο δεν δόθηκε καμία απάντηση παρά μόνο η αρνητική απάντηση του Σαββάτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass