ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Ματαιώθηκε το μπαράζ ανόδου

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 16:19

Στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ μεταξύ της Δόξας Δράμας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, για την πλήρωση της κενής θέσης στο πρωτάθλημα της Football League, προχώρησε η ΕΠΟ, μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων. Η ματαίωση ήρθε ως συνέπεια

απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας, το οποίο αποφάνθηκε ότι δεν προβλέπεται κάλυψη κενωθείσας θέσης στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα. Μετά την εξέλιξη αυτή, το πιθανότερο είναι το νέο πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί με 17 ομάδες.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass