ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Λάρισα στον ρυθμό της ΑΕΛ

• Ο Λαγός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2017 22:46

Η Λάρισα ζει και αναπνέει σήμερα στον ρυθμό της ΑΕΛ αφού στις 21.30 θα δώσει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλo τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League με στόχο να πετύχει την πρώτη της

νίκη.
Η λαρισινή ομάδα που μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό με 4-1 προχώρησε σε αγωνιστικές μεταρρυθμίσεις με λύση συνεργασίας με τους Ντοντό, Λαμπρόπουλο και σε διαπραγματεύσεις για «διαζύγιο» με Φάρκας και Κουτσιανικούλη, πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό τους Σέρβους Μπάμπιτς και Γιοβάνοβιτς, αλλά και τον Έλληνα κυπελλούχο Ελλάδας με την ομάδα του Παναθηναϊκού Τάσο Λαγό.
Από τους τρεις νεαποκτηθέντες ο Λαγός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα βρίσκεται μάλλον στον πάγκο της ομάδας ενώ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ο τεχνικός Αντρέ Πάους μπορεί να υπολογίζει τον Αγκάνοβιτς που αποθεραπεύτηκε.
Η πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι θα είναι αυτή του Μπόζοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ναβάρο (δεξιά), Ζίζιτς και Γκόλια σαν σέντερ μπακ και Γουάλας στην αριστερή πλευρά.
Αμυντικά χαφ λογικά ο Φατιόν και πιο μπροστά του ο Αγκάνοβιτς στην πρώτη του φετινή εμφάνιση.
Στη μεσαία γραμμή πιο μπροστά θα παίξει ο Κριζμάν στην αριστερή «πτέρυγα» και ο Ντέλετιτς στη δεξιά. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα παίξει ο Λεοζίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ναζλίδης.
Η αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλο, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Γκόλια, Ζίζιτς, Γουάλας, Κριζμάν, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ναζλίδη, Περόνε, Γιαννιτσάνη, Ρέντζα, Κούσα, Ανδρεόπουλο, Λαγό και Κρητικό.
Στο μεταξύ οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από την αγωνία τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχουν και αυτή του οργανωτικού κομματιού σχετικά με την προσέλευση των φιλάθλων και τη διαχείρισή της.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει συμπαράσταση από τους φιλάθλους που θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΛ να πετύχει νίκη και να αποκτήσει τη δυναμική που όλοι θέλουν να έχει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Χωρίς τους Γεβγκέν Σελίν και Σεντρίκ Γκοντό, αλλά με τον Ισνάλντο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης, στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Οι «εκλεκτοί» του Στάικου Βεργέτη, είναι οι Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Ντούντου, Μάσα, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Μανιάς, Δουβίκας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
 Ο 36χρονος ρέφερι, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, γυμναστής στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Μακεδονίας θα διευθύνει την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017, στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με την Κέρκυρα (04/02/2017) που είχε λήξει ισόπαλος με 1-1 και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Πιερία και ο Κυριάκος Μερλενίδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Μάνταλος από την Ένωση Καβάλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass