ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Π. Μαντζανάς: «Απαράδεκτη εικόνα»

*«Όσοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα, ήρθαν για να προσφέρουν και να αποδείξουν ποιοι πραγματικά είναι» *Έκτακτη συνάντηση σήμερα με τον τεχνικό Σ. Θεοδοσιάδη για λήψη μέτρων

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2017 22:05

Δυσαρεστημένος και έντονα προβληματισμένος από την τελευταία εικόνα που έδειξε ο Απόλλωνας Λάρισας, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά φιλική ήττα με 4-1 από τον κατά μία κατηγορία μικρότερο Βόλο ΝΠΣ, παρουσιάστηκε ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς.

Ο ίδιος μιλώντας στην «ΕτΔ» χαρακτήρισε απαράδεκτη την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, τονίζοντας ότι οι παίκτες που επιλέχτηκαν, ήρθαν στην ομάδα για να προσφέρουν και να αποδείξουν ποιοι πραγματικά είναι. Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Ό,τι έχει ζητήσει αυτή η ομάδα, της το έχουμε δώσει».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά το παιχνίδι ο κ. Μαντζανάς είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ σήμερα αναμένεται να έρθει εκτάκτως στη Λάρισα προκειμένου οι δύο άνδρες να έχουν συνάντηση.

Όπως εκτιμάται, ο κ. Μαντζανάς θα ζητήσει από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη να μάθει πού εστιάζεται το πρόβλημα, γιατί η ομάδα παρουσιάζει τέτοια εικόνα και τι μέτρα χρειάζεται να ληφθούν προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση και ο Απόλλωνας να είναι πανέτοιμος για τις νέες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Δεν αποκλείονται προσθήκες ή αλλαγές προσώπων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο καθώς διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών.

Πάντως ο κ. Μαντζανάς έδειξε ότι δεν θέλησε να πάρει καμία απόφαση εν θερμώ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από τα φιλικά βλέπουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε». Επομένως η σημερινή συνάντηση με τον Σάκη Θεοδοσιάδη αναμένεται καθοριστική για τη συνέχεια.

ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ

Η απογοητευτική εικόνα του Απόλλωνα Λάρισας έγκειται κυρίως στο ότι η ομάδα αν και προηγήθηκε με τον Μίλιτς στο 15’ δέχθηκε στη συνέχεια τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα 20 λεπτών (υπήρξαν ωστόσο κάποιες διαμαρτυρίες για τα δύο τελευταία γκολ των γηπεδούχων αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί κατά πολύ την κατάσταση).

Οι Πίτου Γκαρσία (στο 16’ με πέναλτι), Δημόπουλος (στο 19’ με κεφαλιά), Ηλιόπουλος (στο 33’ με πλασέ) και Καμπαγιέρο (στο 35’ με πλασέ) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για την ομάδα του Βόλου.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Συράκο (65’) και Σαχινίδη (68’, 71’) αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε βαριά την ήττα της ομάδας του εστιάζοντας κυρίως στην εικόνα του πρώτου μέρους. Τόνισε ότι πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα και παρουσιάστηκε προβληματισμένος για τα εύκολα γκολ που δέχεται ο Απόλλωνας.

Δεν θέλησε ωστόσο να ασκήσει κριτική στους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω να κρίνω ανθρώπους από μία κακή εμφάνιση και αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο», άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφών και τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία στο παιχνίδι της.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία (Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας (Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass