ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙΑ

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Με την απόκτηση των Γκανέτσα, Κόκκα και Γκαμπέτα αντίστοιχα

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2017 16:01

Μπορεί να πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού όμως το θερμόμετρο τώρα αρχίζει να ανεβαίνει στο τοπικό μπάσκετ και ιδιαίτερα στην Α1 ΕΣΚΑΘ. ΓΣ Αμπελώνα και Νίκαια προχώρησαν σε δύο σημαντικές κινήσεις καθώς αποκτήθηκαν Γκανέτσας, Κόκκας από την πρώτη και Γκαμπέτας από τη δεύτερη. Οι υπόλοιπες ομάδες της Λάρισας όμως δεν πάνε πίσω καθώς ο σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά.

Πιο αναλυτικά:
ΑΣΤΕΡΑΣ
Στην ομάδα του Αστέρα ο προπονητής ο Άκης Παπαθεοδώρου θα συνεχίσει να έχει από πέρυσι τους παίκτες που ανανέωσαν. Αυτοί είναι οι εξής: Γιώργος Οικονόμου, Μανώλης Γεωργάκης, ο αρχηγός Αποστόλης Μπίνας, Κακλίδης, Μπαζάκης, Σκούμας.
Όσον αφορά στις μεταγραφές αποκτήθηκε ο Σπύρος Τζάνας. Πρόκειται για ένα αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 έχοντας μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αετό Διλόφου και Sprider. Επίσης επέστρεψε ο Γιώργος Ριζηνός από τον δανεισμό του. Παρελθόν από τον Αστέρας αποτελούν Μπανιάς, Κουρής και Πουτσιάκας.
Σπουδαία προσθήκη αυτή του Θανάση Πολύζου από τον ΓΣ Νίκαιας. Ένας αθλητής με ηγετική φυσιογνωμία που θα προσφέρει πολλά στον σύλλογο. Ακόμα πήρε Γρίβα από Φοίβος και Παλάσκα από τον Σπάρτακο.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
Στον Αμπελώνα θα συνεχίσει στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γιαννόπουλος που όμως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους Αμπελωνίτες: Τσακνάκη, Παλάσκα, Μπιζιάκη, Μπαμπανάτσα Θάνο και Νίκο, Τεκούση Ευθύμη και Παναγιώτη, Κουτσώνα.
Η ομάδα πριν από λίγες ημέρες προχώρησε σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις καθώς αποκτήθηκαν οι Γκανέτσας που πέρυσι έπαιζε στον Ερμή Αγιάς και Ανδρέας Κόκκας, παλιός γνώριμος των λαρισινών γηπέδων με πορεία στην ΑΕΛ. Τέλος αποκτήθηκε και ο Κυριακόπουλος.
Δανεικός δόθηκε ο Βασίλης Τεκούσης ενώ έφυγαν οι: Μαστοροδήμος στον Πλατύκαμπο, Κορκόβελος στη Sport Academy, ο Μηλιώνης Νίκος μάλλον για Πλατύκαμπο, Καρπούζας και Κονδυλόπουλος.
ΝΙΚΑΙΑ
Στη Νίκαια ο προπονητής Τέλης Παπαναστασίου είδε με μεγάλη ικανοποίηση την πρώτη μεταγραφή της φετινής ομάδας να γίνεται πράξη και μάλιστα να ακούει στο όνομα Άρης Γκαμπέτας. Ο πολύπειρος παίκτης έχει «φάει» τα γήπεδα της Θεσσαλίας με το… κουτάλι και αναμένεται να προσφέρει πολλά στους «κόκκινους». Μένει μόνο να γίνουν κι άλλες κινήσεις.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ
Στον Κεραυνό ο τεχνικός ηγέτης, Αντώνης Πάκας θα ρίξει και πάλι φέτος το βάρος στα τμήματα υποδομών με στόχο να προωθηθούν νέοι παίκτες στην ανδρική ομάδα. Μέχρι στιγμής ανανέωσαν οι: Γοργόλης, Πανάγος, Καραβασώνης, Χατζημπύρος, Σταυροθεόδωρος ενώ παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής θα υπολογίζονται οι: Ρούστας, Πουλίτσης, Μπεχλιβάνος, Ευσταθίου, Γκουντόπουλος, Μπαλαμώτης, Κυριακού, Χήτας, Φτάρας, Χανέλι, Τσόγιας. Όσον αφορά στις μεταγραφές ο Κεραυνός έχει κάνει τρεις μέχρι στιγμής. Έχουν αποκτηθεί από τον Εθνικό οι: Χαχόπουλος, Νασίκας και Μαργαριτόπουλος.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Στον Σπάρτακο που έρχεται από την Α2 ΕΣΚΑΘ, ο προπονητής Λάμπρος Βαρδακούλης θα έχει τους παίκτες που ανανέωσαν από πέρυσι και αυτοί είναι οι εξής: Γιάννης Ράπτης, Γιάννης Τσιουλκας, Δημήτρης Καλέτσιος και Βασίλης Μπουσκολίτης. Όσον αφορά στις μεταγραφές μέχρι στιγμής έγιναν πέντε. Αποκτήθηκαν οι: Αθανασόπουλος (ΓΣ Νίκαιας), Χαλκιάς (Sports Academy), Αράπκουλες (Μύτικα), Μπάρμπας (Φοίβο) και Μπανιάς (Φοίβο).
ΦΟΙΒΟΣ
Από την Α2 ΕΣΚΑΘ έρχεται και ο Φοίβος με τον Θοδωρή Κουτρούλη να κάνει πολλά όνειρα για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής με υποσχετική βρέθηκαν στον Φοίβο, οι Βασίλης και Θανάσης Φαρμάκης ενώ αποκτήθηκαν οι: Γιάννης Κουρής από την ΑΕΛ που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, Χρήστος Καραγιάννης από την Ακαδημία Αθλημάτων που αγωνίζεται στη θέση 2. Επίσης αποκτήθηκε και ο Χρήστος Τουρναβίτης που είναι ένας πλέι μέικερ.
Αυτοί που έφυγαν τώρα είναι οι εξής: Θανάσης Γρίβας, Νίκος Μπανιάς με υποσχετική και Πάντος, Κολοβέτσιος, Γκορτσίλας, Μπάρμπας και Τζιαστούδης.
Αυτοί που ανανέωσαν είναι οι: Δραγατογιάννης, Φαρμάκας, Σμυρνής, Ντάφος, Γκουλιάκος, Πήχας και Μ. Τριανταφυλλίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass