ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Δανεικός στον Ατρόμητο ο Σπύρος Ρισβάνης

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2017 15:40

Τον δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη από τον Ολυμπιακό έως το τέλος της περιόδου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης το νέο μονοετές συμβόλαιό του και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Σπύρος Ρισβάνης αποτελεί το 11ο νέο μέλος της ομάδας μας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο Περιστέρι!

O ποδοσφαιριστής που βλέπει τον κόσμο από τα 1.96μ, με «σήμα κατατεθέν» την ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και την ασφάλεια που παρέχει στο χώρο ευθύνης του, για τον επόμενο χρόνο θα φορέσει το αστέρι μας στο στήθος!»

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο νεαρός στόπερ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω για την συνέχεια της καριέρας μου. Όλοι οι άνθρωποι του Ατρόμητου μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ και θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους αυτή.

Οι προσωπικοί μου στόχοι θα έρθουν μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Θα κάνω ό,τι μπορώ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να τους υλοποιήσει. Είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. Από την πορεία αυτή θα προσπαθήσω κι εγώ να πετύχω ό,τι καλύτερο μπορώ με όνειρο μια κλήση στην Εθνική Ομάδα».

Ο Σπύρος Ρισβάνης επέλεξε το νούμερο «44» στη φανέλα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass