ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Ο 2ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ POULIANA TRAIL

Γιορτή για την Κρυόβρυση Ολύμπου

• Αθλητές απόλαυσαν τη διαδρομή και οι κάτοικοι «αγκάλιασαν» τη διοργάνωση

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 15:34

Η διοργάνωση Pouliana Trail δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τίποτα λιγότερο από μια γιορτή του ορεινού τρεξίματος. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε πριν μια εβδομάδα στην Κρυόβρυση Ελασσόνας υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά το παραπάνω φεστιβάλ αποτελούνταν από τρία σκέλη αγώνων, έναν 20 χιλιομέτρων, έναν 5 και έναν παιδικό 1000 μέτρων για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού. Η ανταπόκριση των αθλητών ήταν αξιοσημείωτη όσο αξιοσημείωτη και ιδιαίτερη ήταν η αγάπη της τοπικής κοινωνίας που έχει αγκαλιάσει το όλο αυτό εγχείρημα μετουσιώνοντάς το από έναν «απλό» αγώνα βουνού στη σπουδαιότερη γιορτή ορεινού τρεξίματος της Θεσσαλίας. Οι αγώνες έλαβαν χώρα κυρίως σε ορεινά μονοπάτια που ταξίδεψαν τους αθλητές στο μυθικό βουνό του Ολύμπου. ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η προετοιμασία για τους φετινούς αγώνες ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες, ειδικά στο κομμάτι των διαδρομών, όπου έγιναν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις και έργα υποδομών τα οποία είδαν και απήλαυσαν από κοντά οι αθλητές! Το σημαντικό είναι πως, όλες αυτές οι παρεμβάσεις θα παραμείνουν στην περιοχή και θα συμβάλουν στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Κρυόβρυσης. Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ Η ανταπόκριση του κοινού για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των συμμετοχών, αλλά και το επίπεδο της διοργάνωσης. Το Pouliana Trail είναι μία διοργάνωση που την αγκάλιασε η ορεινή δρομική κοινότητα κι αυτό είναι που έχει σημασία. Συνολικά συμμετείχαν 578 αθλητές και 80 παιδιά.Το ενδιαφέρον του κόσμου, που εκφράστηκε μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή, τα θερμά λόγια και το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας με στόχο την ανάδειξη του δικαιώματος στον αθλητισμό και της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και πρόσφεραν ο καθένας ξεχωριστά, «αγκαλιάζοντας» το όλο εγχείρημα δίνοντας γνώση, εμπειρία, χρόνο και την ψυχή τους. Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παιδή, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυοβρυσης, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας, τον Σύλλογο Σκαμνιωτών, σε όλους τους εθελοντές και αθλητές που ταξίδεψαν για να πάρουν μέρος στους αγώνες, σε όλους τους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, που κατορθώνει να «ανθεί» και να αναβαθμίζει την περιοχή. Επίσης την ψυχή του αγώνα τον 80χρονο Κώστα Γκαρλέμο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με τη μεγάλη θέληση και αγωνιστική διάθεση που επέδειξε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass