ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάους: Χάσαμε από καλή ομάδα

* Χάσι: Πρώτη φορά κάτι τέτοιο

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 22:05

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί της ομάδας είπαν τα ακόλουθα:

ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ (ΑΕΛ): «Σήμερα χάσαμε από μια καλή ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Δεν είναι ντροπή να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο σεβαστήκαμε υπερβολικά τον αντίπαλό μας. Ήμασταν συμπαγείς, αλλά δεν κάναμε σωστές επιλογές. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Όταν δεν ελέγχεις εσύ το παιχνίδι, είναι πιο δύσκολο να παίξεις το ποδόσφαιρο που θες. Ο αντίπαλός μας έκανε το 3-1 ακριβώς μετά από την ευκαιρία μας να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Δεν μπορείς να έχεις πολλές ευκαιρίες κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα ήταν μια καλή στιγμή να ισοφαρίσουμε, σχεδόν ένα τέταρτο πριν από το τέλος του ματς. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Κοιτάζουμε μπροστά, για το επόμενο παιχνίδι μας».

*Μείνατε ικανοποιημένος με τη συνολική εικόνα της ΑΕΛ;

«Πρέπει κάθε φορά να λαμβάνουμε υπόψη μας τον αντίπαλο. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, αλλά -όπως είπα και πριν- θεωρώ ότι είχαμε υπερβολικό σεβασμό. Πάντα παίζουν 11 παίκτες εναντίον 11. Πρέπει να ελέγχεις το παιχνίδι από την άμυνα, για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές σου να κάνουν τους κατάλληλους συνδυασμούς. Αυτό είχα πει και στους παίκτες μου πριν από το ματς, αλλά ήταν ένα στοιχείο που μας έλειψε. Επίσης, δεν είχαμε αρκετή επιθετικότητα».

*Τι συνέβη με τον Ντοντό και το πειθαρχικό του παράπτωμα;

«Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί σήμερα (σ.σ.: χθες) ήμουν αφοσιωμένος στο ματς και δεν είχα τις κατάλληλες πληροφορίες».

*Μήπως οι Ναζλίδης και Γκριζμάν έπρεπε να μπουν νωρίτερα στο ματς;

«Ίσως. Κάθε φορά, όμως, πρέπει να κάνεις ορισμένες επιλογές».

xasi

ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (Ολυμπιακός): «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουμε χωρίς κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά και για αρκετούς παίκτες. Πολλοί από τους παίκτες δεν έχουν ξαναπαίξει και γνώριζαν από πριν ότι δεν θα είχαν κόσμο. Από πριν μίλησα μαζί τους και τους είπα ότι θα πρέπει να με δυσκολέψουν στις επόμενες φάσεις και αυτό έκαναν, όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με τον τρόπο που έπαιξαν. Απέδειξαν ότι όλοι έχουν αξία και δικαιούνται χρόνο στα επόμενα ματς. Έχουμε πει ότι όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα και αξίζουν να παίζουν στον Ολυμπιακό».

*Θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Ανσαριφάρντ, γιατί πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του και ακόμα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει άλλον έναν επιθετικό.

«Δεν ξέρω τι έχετε διαβάσει ή τι έχετε ακούσει, αλλά εγώ έχω να πω ότι όλοι οι παίκτες που είναι στην ομάδα, όλοι υπολογίζονται. Είμαι ανοικτός μαζί τους και τους έχω εξηγήσει τι περιμένω από αυτούς. Δεν έχω κρύψει τη μεγάλη μου ικανοποίηση από τον Μπεν και ότι θα είναι ο πρώτος επιθετικός. Έχω μιλήσει και με τον Καρίμ, είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για να παίζει. Είναι η πρώτη φορά που το ακούω για τον νέο επιθετικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο σε μία ομάδα με 32 παίκτες. Ο Καρίμ μετά από καιρό μπαίνει στο ματς και σκοράρει και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα παίξουμε ως ομάδα, γιατί έχουμε πολλές εναλλακτικές επιλογές».

*Θα θέλαμε να κάνουμε την ίδια ερώτηση για τον Μαρτίνς, γιατί και για εκείνον έχουν ακουστεί πολλά.

«Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ξέρω τι γίνεται. Γνωρίζω μόνο τι λέω εγώ και τι συζητάω με τους παίκτες. Έχουμε μεγάλη ομάδα, για τη θέση του Μαρτίνς έχουμε 8 παίκτες και είναι δύσκολη η θέση μου γιατί δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω όλους. Αυτό συμβαίνει όταν μία ομάδα είναι μεγάλη, έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές και κάθε παίκτης για να διεκδικήσει τον χρόνο του πρέπει να δείχνει ότι αξίζει. Το ίδιο κάνει και ο Μαρτίνς και όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι. Η ομάδα μας παρόλο που έκανε πολλές αλλαγές, κράτησε το επίπεδο ψηλά και την ποιότητα που έπρεπε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν τον προπονητή να δυσκολεύεται να αποφασίσει. Όταν βάζεις κάποιον, οι υπόλοιποι επτά μένουν έξω. Είναι δύσκολη απόφαση, δεν μπορείς να την πάρεις εύκολα. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουν για να παίξουν».

*Σήμερα αλλάξατε τα 8/11 της ενδεκάδας, όμως είδαμε ότι παίξατε ωραίο ποδόσφαιρο. Σας ικανοποιεί αυτό;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας μας, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε για να προχωρήσουμε. Σήμερα ήταν το 4ο επίσημο ματς και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος με πολλά στοιχεία του παιχνιδιού, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα να βελτιώσουμε. Έχουμε την ποιότητα και χρειάζεται να έχουμε και τη συμπεριφορά, γιατί αν αυτό γίνει συνεχώς θα βελτιωνόμαστε».

*Θα θέλαμε τη γνώμη σας για την ΑΕΛ

«Είναι μία μεγάλη ομάδα, μία πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει ότι δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους της. Περνάει γρήγορα την μπάλα στον επιθετικό τους, αλλά η πίεση από πλευράς μας ήταν καλή. Έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες και ειδικά στο κέντρο δυο-τρεις που παίζουν πολύ σκληρά. Για αυτό όταν παίξουμε στην έδρα της θα δυσκολευτούμε αρκετά».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΛΗΣ:

Δυνατό τεστ για μας

Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΛ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δήλωσε τα εξής:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ που ήταν φάουλ. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς φάσεις στο πρώτο μέρος. Ξέραμε πως θα δεχτούμε πίεση στη συνέχεια, κάτι που έγινε".

Για τη συνέχεια:

"Ήταν γνωστό πως θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό".

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας του, τόνισε:

"Είναι σημαντικό φέτος που έχω παρακολουθήσει όλη την προετοιμασία. Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα φιλικά, είναι μια νέα ομάδα, ένα νέο ξεκίνημα και για μένα, είμαστε σε καλό δρόμο".

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ:

Φάουλ το πρώτο γκολ…

Φάουλ υποστηρίζει ότι προηγήθηκε στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα.

Είπε τα ακόλουθα:

"Είχαμε να κάνουμε με μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει 4 παιχνίδια επίσημα. Αυτό έκανε το έργο μας δύσκολο. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλά. Μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν μας είχε κάνει φάση. Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρο ότι έγινε φάουλ στο πρώτο γκολ. Αυτό έκανε το έργο μας πιο δύσκολο και εκεί που είχαμε βγει μπροστά και πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού. Σε μία κόντρα δεχτήκαμε το 2-0. Εκεί παλέψαμε. Κάναμε το γκολ. Μειώσαμε. Αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Και ήρθε αυτό το σκορ".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε:

"Είναι δύσκολη. Αλλά σας είπα. Αν δείτε και το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και δεν έμπαινε έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα μας έβαζε γκολ, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Παίζαμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα που πρέπει να το πάρουμε".

Για το άδειο γήπεδο, είπε:

"Είναι λυπηρό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ήταν σαν φιλικό σήμερα. Αλλά αυτά θα τα πουν οι αρμόδιοι και όχι εγώ".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass