ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ(18:30)

Ντέρμπι Απόλλωνα-Α.Ο.Τρικάλων

● Με τους «κυανόλευκους» δεν θα αγωνισθεί ο τραυματίας Ιορδανίδης

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2017 15:46

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλων Λάρισας θα κοντραριστεί με τον Α.Ο.Τρικάλων.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα γειτονικό θεσσαλικό ντέρμπι το οποίο αναμένεται πως θα έχει…άρωμα Football League, καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα τόσο ο Απόλλωνας όσο και τα Τρίκαλα στα φιλικά τους παιχνίδια που έδωσαν στο Καρπενήσι, μετρούν μόνο ήττες. Ο Απόλλωνας έχασε από τον Αήττητο Σπάτων 3-1 και από την Παναχαϊκή 1-0, ενώ ο Α.Ο.Τρικάλων από τον ΟΦΗ 1-0. Σήμερα λοιπόν αν και φιλικό το παιχνίδι θέλουν ο καθένας από την πλευρά του για λόγους γοήτρου τη νίκη και να ελπίζουν πως οι ομάδες τους θα είναι έτοιμες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες και για τους δύο τεχνικούς, καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης φόρεσε τη φανέλα των Τρικάλων και έκανε λαμπρή καριέρα, ενώ ο αγιώτης Σωτήρης Αντωνίου έπαιξε στον Απόλλωνα και μετά μεταγράφηκε στην Ξάνθη, όπου διέπρεψε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με την ακριτική ομάδα. Αγωνιστικά, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Ιορδανίδη που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε στο Καρπενήσι, ενώ για τον γκολκίπερ Πέτρο Κραβαρίτη που χτύπησε στο δάκτυλο του χεριού του, σήμερα θα αποφασισθεί εάν χρησιμοποιηθεί. Οι διαθέσιμοι λοιπόν παίκτες είναι: Γιάννης Φιρινίδης, Παναγιώτης Παϊτέρης, Πέτρος Κραβαρίτης, Σάκης Σάββας, Κώστας Σκούπρας, Κώστας Κουρτεσιώτης, Γιάννης Ανδρέου, Θοδωρής Λουκάς, Βαγγέλης Ανδρέου, Κώστας Καμπέρης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Χρήστος Αγρόδημος, Πλάτων Καρακατσάνης, Κώστας Χατζής, Δαβίδ Ιβανίδης, Σωτήρης Τσιλούλης, Πέτρος Διβανές, Δημήτρης Μαυριάς, Νίκος Σουλίδης, Βασίλης Σαχινίδης, Αλεξάντερ Μίλιτς, Νίκος Συράκος, Γιάννης Κολοβός. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Μάνος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass